Luokat

Uima-asut muodokkaille naisille – hyvää oloa kurvikkaille

Myös kookkaat naiset haluavat tuntea olonsa uima-asussa mukavaksi ja nauttia rantaelämästä. Ulla Popkenin ison koon uima-asuista ja ranta-asuista löydät aina sopivan yksilöllisiin tarpeisiisi. Voit pukeutua muotitietoisesti ajankohtaisilla väreillä ja kuoseilla ja pukeutua juuri omaan vartaloosi sopiviin uima-asuihin. Harkiten valituilla väreillä ja kuvioilla käännät huomion pois ylimääräisistä kiloista. Muodokkaiden naisten uima-asuissa ratkaisevaa on erityisesti hyvä istuvuus, jotta voit rentoutua täydellisesti ja rantaelämästä. Jos et yleensä tunne oloasi mukavaksi uima-asussa, tutki vaikkapa uimamekkojemme ja kylpytakkiemme valikoimat. Nämä vaatteet peittävät erinomaisesti useita ongelma-alueita ja lisäävät auringonoton ja uinnin nautintoa.

Uima-asut muodokkaille naisille – klassikot: Uimapuku

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman suuren koon uimapukuja. Suositpa sporttista mallia, leikkisiä kuvioita tai klassista mustaa – oikealla ja istuvalla leikkauksella uimapuvut taikovat upeat muodot rehevillekin naisille. Ne ovat myös mukavia päällä eivätkä luista paikaltaan pidemmässäkään vesiliikunnassa.

Suuren kuppikoon uima-asut: kaula-aukko katseenvangitsijana

Jos haluat päästää auringon ihollesi ja verhota naiselliset muotosi bikinillä, siihen ovat omiaan erityiset ison kuppikoon uima-asut. Bikinissä on tärkeää etenkin poven riittävä tukeminen. Kaarituilla, muotoilluilla kupeilla, rinnanalusnauhalla ja leveillä olkaimilla bikini istuu tukevasti ja korostaa vartalosi parhaita puolia.

Uima-asut XXL: ongelma-alueet vatsa, lantio ja takapuoli piiloon

Jos haittana ovat etenkin vatsapoimut, kannattaa valita ajankohtaiset korkeavyötäröiset bikinihousut. Jos haluat koko vatsan peittoon, valitse yläosaksi rento tankini. Se ei ole aivan yhtä vartalonmyötäinen kuin uimapuku ja sen voi kieriä ylös auringonoton ajaksi. Takapuoli ja lantio näyttävät edullisemmalta, kun alaosan värit ovat hillittyjä ja värikkäät kuviot vetävät katseen yläosaan. Leveälanteisen kannattaa valita klassiset bikinihousut, joissa leikkaus nousee säären kohdalla korkeammalle. Matalan leikkauksen housuissa sääret vaikuttavat lyhyemmiltä ja tukevammilta.

Jos haluat peittää useampia ongelma-alueita eivätkä normaalit uima-asut tunnu antavan riittävää suojaa, ratkaisu voi olla uimamekko. Siinä on useimmiten kiinteä uimapuku – tai ainakin kiinteät bikinihousut – ja sen päällä lyhyt mekko, joka verhoaa paitsi vatsan, myös lantion. Vähemmän edulliset alueet jäävät piiloon ja asu tuntuu miellyttävältä.

Ison koon uima-asut: rantamekot rentoutumiseen

Rantamekot ovat omiaan kahvilassa käyntiin ja rantakadulla kuljeskelemiseen tai vain keveiksi ja mukaviksi rentoutumisasuiksi. Ilmavilla ja keveillä kankaillaan ne myötäilevät muotoja kauniisti ja ovat siksi erityisesti muodokkaiden naisten suosiossa. Ja koska rantamekko on nopea sujauttaa uimapuvun tai bikinin päälle, olet silmänräpäyksessä valmis seuraavaan pulahdukseen.

Uima-asut muodokkaille naisille – muutama perusvinkki

  • Hyvän olon kannalta täydellinen istuvuus on ratkaiseva ison koon uima-asuissamme. Mistään ei saa puristaa, koska se on epämiellyttävää ja kireyden aiheuttamat poimut näyttävät ikäviltä.
  • Tummat värit antavat yleensä hoikemman vaikutelman.
  • Kuviot oikeilla paikoilla voivat vetää katseen pois ongelma-alueilta ja korostaa edullisia muotoja. Tällaisia korosteita voivat olla pystyjuovat, värilliset saumat ja epäsymmetriset kuviot.

Tietyt kuosit vaikuttavat edullisesti: V-kaula-aukko antaa pidentävän vaikutelman ja vetää katseet edullisiin muotoihin. Korkeampi leikkaus lantiolla saa sääret näyttämään pidemmiltä.

Usein kysyttyä muodokkaiden naisten uima-asuista

Millaisia kuoseja on muodokkaiden naisten uima-asuissa?

Ulla Popkenin mallistosta löydät muodokkaiden naisten uima-asuja, jotka ovat yhtä monenkirjavia kuin kaunein vuodenaika. Jokaisen vaatteen leikkaus on suunniteltu korostamaan parhaita puoliasi, olipa kyseessä klassinen uimapuku, tankini, bikini tai uimamekko. Uima-asuja jokaiseen makuun!

Miten löydän vartalolleni parhaiten sopivan uima-asun?

Katsellessasi Ulla Popkenin valikoimien eri malleja, voit löytää itsellesi parhaiten sopivan mallin, kun pidät mielessä seuraavaa:
  • Kuinka paljon ihoa haluat paljastaa?
  • Haluatko korostaa vartalosi tiettyjä alueita?
  • Onko sinulla mieltymyksiä muodokkaiden naisten uima-asun alaosan suhteen?

Miten yhdistelen muodokkaiden naisten uima-asuja tyylikkäästi?

Haluatko vetää katseita puoleesi paitsi vedessä, myös kuivalla maalla? Yhdistele silloin Ulla Popkenin muodokkaiden naisten uima-asuihin värikkäitä rantamekkoja, ilmavia ponchoja tai näyttäviä asusteita. Näin teet rantabaarilla käynnistä varsinaisen muotinäytöksen!
 
 

Näytä enemmän
ylös