Luokat

Ison koon kylpytakit naisille: rento alku päivälle tai illalle

Aamulla nouseminen käy helpommin, kun voit kääriytyä hemmottelevaan, ison koon naisten aamutakkiin. Pehmeä, pörröinen tuntu iholla tekee lämpimästä sängystä nousemisesta vähemmän vaikeaa. 
Illalla suuren koon naisten kylpytakki tai saunatakki siivittää rentoutumista ja vapaa-aikaan siirtymistä päivän päätteeksi. Tilaa nyt Ulla Popkenilta miellyttävistä materiaaleista, kuten puuvillasta, valmistettuja, kauniisti muotoiltuja malleja hupulla tai ilman, vyöllä tai vetoketjulla. 
Pääset aloittamaan päiväsi hyväntuulisena ja sen päätteeksi nauttimaan illasta entistä enemmän.

Hemmottelevan pörröiset kankaat

Tärkeintä naisten suuren koon kylpytakeissa on se, että takki tuntuu hyvältä päällä. Jo ensimmäinen kosketus houkuttelee pukemaan sen päälle. Siksi mallimme on valmistettu seuraavista kankaista:
 • jersey: pehmeä, hyväilevä tuntu iholla, venyvä, imukykyinen ja hengittävä
 • frotee: pörröinen, erittäin imukykyinen, kylpytakkikankaiden klassikko 
 • vohvelipikee: kohoruudukkokudos, erittäin imukykyinen, nopeasti kuivuva
 • modaalisekoite: miellyttävä päällä, ihanteellinen herkälle iholle, pehmeä ja hyväilevä tuntu useankin pesun jälkeen
 • fleece: lämmittävä, kevyt, ihoa hyväilevä, ryhtinsä pitävä, nopeasti kuivuva

Tilasitpa pehmeän froteekylpytakin isossa koossa tai kevyemmän jerseymallin saunatakin, kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat helppohoitoisia. Käyttämämme puuvilla ja polyesteri ovat konepestäviä materiaaleja. Lisäksi naisten kylpytakit pluskoossa hurmaavat houkuttelevilla väreillään ja kuoseillaan.

Pitkä vai lyhyt – valitse oikein

Meiltä voit ostaa naisten kylpytakkeja lyhyinä tai pitkinä. Lyhyemmät mallit ovat omiaan, jos olet lyhyt tai etsit mallia kesäkäyttöön. Naisten ison koon aamutakki pehmeästä jerseystä tai vohvelipikeestä on silloin hyvä valinta. Voit valita tällaisen mallin, vaikka hikoilisitkin herkästi. 
Haluatko kietoutua pehmeään lämpöön aamulla tai kylvyn tai saunan jälkeen? Silloin kannattaa valita naisten pitkä XXL-kylpytakki. Se peittää koko vartalon ja sitä suositellaan etenkin pitkille naisille. Nämä mallit ovat omiaan myös talveen. Pörröiset materiaalit, kuten frotee ja fleece, pitävät sinut lämpimänä – ylösnoustua tai suihkun, kylvyn, saunan tai uinnin jälkeen.

Kylpytakki – tarpeellinen vai ei?

Mietitkö, tarvitsetko ylipäänsä kylpytakkia? Vastaus on tietenkin yksilöllinen. Periaatteessa sillä on tiettyjä etuja:
 • Se pitää sinut lämpimänä aamulla, kun menet kylpyhuoneeseen.
 • Se pidentää hyvänolontunnetta vaahtokylvyn jälkeen.
 • Sinun ei tarvitse pukeutua heti suihkun, kylvyn tai saunan jälkeen.
 • Naisten ison koon kylpytakki tekee kylpypyyhkeen tarpeettomaksi, koska takki imee iholta kosteuden lempeästi ja hankaamatta.
 • Hemmottelulomalla kylpytakki on nopea päällepantava siirryttäessä uima-altaalta tai kylpylähoidoista omaan huoneeseen.
 • Sairaala- tai kuntoutuslaitoskäynnille kannattaa pakata mukaan ison koon kylpytakki, jotta ei tarvitse liikkua yöpaitasillaan.

Nämä edut puhuvat puolestaan. Haluatko nyt tilata sopivan naisten XXL-kylpytakin? Klassinen malli on huputon ja vyöllinen. Jos sinulla on pitkät hiukset ja haluat antaa niiden kuivua itsestään, kannattaa valita kookkaiden naisten hupullinen kylpytakki. Jos aiot käyttää sitä kotiasuna, vetoketjulliset mallit ovat käytännöllisiä. Siinä voit liikkua vapaasti tarvitsematta pelätä, että aamutakki aukeaa.
 

Usein kysyttyä muodokkaitten naisten kylpytakeista

 

Mikä kangas kannattaa valita naisten ison koon kylpytakkiin?

Voit valita kylpytakkisi kankaan useista materiaaleista: frotee, kevyt puuvilla, satiini tai tiheän flanellin omainen biiberi. Puuvillainen kylpytakkisi tai saunatakkisi on pehmeä ja samalla imukykyinen. Tästä materiaalista tehtyyn takkiin on mukava kääriytyä. Se imee kosteuden nopeasti suihkun tai uinnin jälkeen.

Kuinka valitsen oikeankokoisen kylpytakin?

Mietit, miten valitset uuden kylpytakkisi oikeassa koossa. Kannattaa valita polviin yltävä malli, koska muutoin et soi solmia sitä vyöllä. Myös rinnanympärys on otettava huomioon, jotta takin rinnus ei kiristä.

Kuinka usein kylpytakkia pitää pestä?

Se riippuu siitä, kuinka usein käytät kylpytakkiasi ja likaantuuko se. Jos esimerkiksi nautit aamiaisen kylpytakissa joka päivä, se kannattaa pestä kahden tai kolmen päivän välein. Puuvillaisen kylpytakin tai saunatakin, jota käytetään vain kylvyn, saunan tai suihkun jälkeen, voi pestä kahden viikon välein.
 

Näytä enemmän
ylös