Rintaliivimalleihin liittyviä neuvoja

Oikeiden rintaliivien valinta ei vaikuta vain omaan tyyliin vaan myös ja ennen kaikkea käyttömukavuuteen ja itsevarmuuteen. Tavoitteena on auttaa sinua löytämään täydelliset rintaliivit omiin tarpeisiisi - niin arkeen kuin erityisiin tilanteisiin tai urheiluun. Täältä saat tietää kaiken erilaisista tyyleistä, kuten kaarituellisista ja tukirintaliiveistä sekä urheilurintaliiveistä ja monista muista. Jokainen keho on ainutlaatuinen, ja haluamme tarjota sinulle parhaan tuen, käyttömukavuuden ja tyylin. Tutustu erilaisiin rintaliiveihin ja löydä omat suosikkiliivisi!
Tutustu erilaisten rintaliivimallien kiehtovaan maailmaan!

Tukirintaliivit

Tukirintaliivit sopivat erityisesti suurelle povelle. Malli ympäröi poven kokonaan. Raskas povi saa optimaalisen tuen. Liivit tukevat sekä sivuilta että edestä. Mallissa on leveä ja pehmeä rinnanalusnauha ja pehmustetut olkaimet. Siten raskas povi saa mukavaa tukea ilman, että liivit painaisivat mistään epämukavasti. Erikoisleveä selkäosa tukee selkäaluetta.
Tästä malleihin

Kaarituelliset rintaliivit, joissa pehmustetut kupit

Kaarituelliset rintaliivit sopivat erityisesti povelle, joka kaipaa hieman tukea rinnanalusalueelle. Kaarituet tukevat povea, kun taas muotoillut tai ommellut pehmustetut kupit kohottavat ja muotoilevat rintoja. Dekoltee-alue saa pehmeää kohotusta. Muotoonprässättyjä kuppeja käytettäessä (3D-välikekangas) rintaliivit ovat lisäksi erityisen hengittävät ja mukautuvat. Sopivat t-paitarintaliiveiksi, jos kupit ovat muotoillut (saumattomasti esimuotoillut) ilman ompelua eikä ole käytetty kuperia pitsejä tai kirjailuja.
Tästä malleihin

Kaarituelliset rintaliivit

Kaarituelliset rintaliivit ilman pehmustettuja kuppeja tukevat povea ja kohottavat sitä hienostuneesti muotoilematta rintoja tai dekoltee-aluetta. Sopii erityisen hyvin povelle, jolla on kupin yläosassa vielä oikein hyvä oma ryhti, sekä kaikille, jotka eivät halua pehmustettuja kuppeja. Dekoltee-aluetta koristavat pitsi, kirjailut tai muut asusteet. Sopivat t-paitarintaliiveiksi, jos kupit on muotoiltu ilman ompelua eikä ole käytetty kuperia pitsejä tai kirjailuja.
Tästä malleihin

Alustoppi

Alustoppi jokapäiväiseen käyttöön (ja yöksi). Kevyet rintaliivit ja erityisen suosittu malli. Rintaliiveissä ei ole "kohottavaa" toimintoa, mutta ne sulkevat rinnat sisäänsä optimaalisesti ja tuntuvat siten todella mukavilta. Kätevä edestä kiinnitettävä tai slip-on-malli. Näitä ostavat mielellään myös kaikki, joille tukevat rintaliivit ovat liian "kompaktit" ja jotka haluavat tuntea, kuin rintaliivejä ei olisikaan.
Tästä malleihin

Pehmeät rintaliviit (mikrokuiturintaliivit)

Pehmeissä tai mikrokuiturintaliiveissä on muotoillut kupit ja leveät, useimmiten pehmustetut olkaimet. Optimaalisesti tukevat, erityisen mukavat ja miellyttävän pehmeät iholla. Sopivat t-paitarintaliiveiksi, koska kupit ovat esimuotoillut ja täysin saumattomat. Puuvillaa tai mikrokuitua, yksiväriset, painetut ja joskus pitsillä koristellut. On myös hyvinvointimalleja, joissa on froteevuori tai kevyet muotoonprässätyt kupit.
Tästä malleihin

Kolmiorintaliivit / Bralette

Kaarituelliset rintaliivit pehmustetuilla kupeilla tai ilman ovat ehdoton trendintekijä, jossa keskeistä ovat "luonnollinen" käyttömukavuus ja mahdollisimman "luonnollinen" ulkonäkö. Näitä ostavat mielellään hieman pienempirintaiset naiset, jotka haluavat tuoda esiin dekoltee-aluettaan. Tarjolla on malleja pitsillä ja ilman - Yksityiskohdat mikrokuitua tai puuvillaa.
Tästä malleihin

Multiway-rintaliivit

Multiway-rintaliivien erikoinen leikkaus ja tekniset ominaisuudet mahdollistavat erilaisia käyttötapoja. Liivejä voi käyttää halterneck-mallisina, olkaimet ristissä selkäpuolelta tai vain yhden olkaimen kanssa. Tämä tekee niistä sopivat erikoisia aukkoja sisältävien mekkojen ja yläosien kanssa pidettäviksi. Usein mukaan saa halutessaan myös läpinäkyvät olkaimet, jotka tuovat vielä lisää vaihtelumahdollisuuksia. Saumattomasti esimuotoillut kupit sulkevat rinnat sisäänsä, kohottavat niitä ja muotoilevat dekoltee-aluetta. Joitakin malleja voi käyttää myös ilman olkaimia, sillä niissä rintojen alla on yksi tai useampi silikoninauha, joka tukee ja antaa lisäryhtiä.
Tästä malleihin

Push-up-rintaliivit

Push-up-rintaliivit erottaa muista enimmäkseen pitsireunainen kaula-aukko, joka korostaa dekoltee-aluetta. Leveät olkaimet yhdistyvät kuppeihin saumattomasti, ja niissä on tilaa ihanalle ja runsaalle pitsikoristelulle, mutta ne voivat olla myös koristelemattomat. Leikkaukseltaan ainutlaatuiset kaarituelliset rintaliivit tukevat kevyesti ja muotoilevat suurta povea - mutta ne tuovat myös pienet rinnat esiin täydellisesti. Tyylikkäät ja toimivat push-up-rintaliivit ovat täydellinen valinta naisille, jotka haluavat tuntea itsensä tyylikkäiksi mutta nauttia samalla mukavasta olosta.
Tästä malleihin

Minimizer-rintaliivit

Minimizer-liiveille on tyypillistä, että ne saavat rinnat näyttämään pienemmiltä. Kupit sulkevat rinnat kokonaan sisäänsä. Ylemmäs vedetty keskiosa kohottaa povea hiukan ja saa sen näyttämään pienemmältä. Leveä rinnanalusnauha ja leveät olkaimet takaavat erinomaisen tuen ja jakavat suuren rinnan painon optimaalisesti puristamatta. Selkäosa on erikoisleveä ja tukee selkäaluetta.
Tästä malleihin

Urheilurintaliivit

Materiaalit on valittu siten, että hiki imeytyy pois ja rintaliivit kuivuvat nopeasti. Lisäksi urheilurintaliivien povea kokoonpuristava vaikutus antaa erinomaisen ryhdin ja tuen, minkä lisäksi liivit ovat hengittävät. Leveät olkaimet varmistavat, ettei mikään pääse luiskahtamaan ja että poven paino jakautuu turvallisesti. Helpon pukemisen takaa selkäpuolella tai edessä tai molemmissa oleva kiinnitys, niin että rintaliivit mukautuvat täydellisesti naisellisiin muotoihin.
Tästä malleihin

Balconett

Balconett-rintaliivien tyylikäs leikkaus ja kaukana toisistaan olevat olkaimet muodostavat syvän dekolteen ja täyteläisen kauniin poven. Liivit ovat seksikkäät mutta lähes näkymättömät. Muotoillut kaarituet ja usein käsitellyt puolikupit tukevat povea alhaalta ja kohottavat sitä. Kiva pienille ja keskikokoisille rinnoille, mutta myös suuremmat rinnat pääsevät sopivasti esiin.
Tästä malleihin

Imetysrintaliivit

Imetysrintaliivit antavat täydellisen tuen ja mukavuuden imetysaikana. Kupillisissa malleissa kupit on yleensä esimuotoiltu saumattomasti, ja ne on klipsijärjestelmän ansiosta helppo avata imetystä varten. Olkaimet ovat kiinteästi kiinni rintatuessa, jotta ne eivät luiskahda kuppeja avattaessa. Joissakin malleissa on kaarituet lisäryhdin saamiseksi. Tarjolla on myös alustoppimalleja, joiden slip-on-muoto mahdollistaa helpon pukemisen ja riisumisen. Niiden valmistusmateriaali on luomupuuvilla. Vähäisen elastaaniosuuden ja edestä päällekkäisten kuppien erikoisten ääriviivojen ansiosta rintaliivit sopivat vartalon muuttuviin muotoihin. Ihanteellinen kumppani raskauden ja imetyksen aikana.
Tästä malleihin