The model poses in a pink skirt and white jumper in a field
PURE - FAIR FASHION
Kestävä ja GOTS-sertifioitu muotimallisto

PURE

PURE - PUHDASTA ILOA MUODISTA

Hyvä muoti ei tarkoita vain vakuuttavia leikkauksia ja taitavaa designia, vaan myös aitoa läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. PURE-mallistomme täyttää GOTS-standardin (Global Organic Textile Standard) ekologiset ja yhteiskunnalliset kriteerit koko tuotantoketjussa – from field to fashion. Tuloksena syntyvät brändin ajankohtaiset Trend Pieces -vaatteet, jotka sopivat käyttäjälleen täydellisesti.
Tutustu kokoelmaan

PURE-ALUSVAATTEET

SEKÄ YMPÄRISTÖ- ETTÄ IHOYSTÄVÄLLISTÄ

PURE ei ole vain valtavan suosittua muotia, vaan se tuo mukanaan aina myös vastuullisuutta. Tutustu myös PURE-alusvaatemallistoon.
GOTS Logo

GOTS

REILUUS EI SYNNY SUMMITTAISESTI
GOTS (Global Organic Textile Standard) on tekstiiliisinetti, jonka useat kansainväliset järjestöt ovat kehittäneet yhdessä tuodakseen läpinäkyvyyttä koko luomuvaatteista koostuvaan tekstiiliketjuun.
Lue lisää
Jokainen PURE-malliston tuote on GOTS-sertifioitu ja täyttää seuraavat vaatimukset:
  • vähintään 70 % luonnonkuituja
  • vähintään 95 % luomupuuvillaa
  • kuitujen käsittelyssä käytetty luonnonmukaisia menetelmiä
  • yhteiskunnalliset näkökulmat huomioitu
  • synteettisten apuaineiden käytöstä luovuttu
  • tuotantoyritysten jatkuva valvonta
Picture of a plant

Vastuumme

REILUA MUOTIA
Koska olemme perheyritys, vastuullinen taloudenhoito on osa DNA:tamme – noudatamme kaupankäynnissämme pitkän aikavälin strategiaa, jossa painottuvat reiluus ja kestävyys. Sillä vastuullisuus työntekijöitä, kuluttajia, tuottajia, kumppaneita, palveluntarjoajia ja koko yhteiskuntaa kohtaan on meille maailmanlaajuisesti toimivana muotiyrityksenä olennaisen tärkeää.
Lue lisää
Ympäristövastuu
Ympäristön ja ilmaston suojelemiseksi panostamme juuri niihin asioihin, joissa liiketoimintamme vaikuttaa ympäristöön, ja asetamme itsellemme tavoitteita vähentääksemme niitä järjestelmällisesti.
Yhteiskuntavastuu
Keskinäinen kunnioitus ja toverillinen yhdessäolo eivät ole meillä pelkkä sanonta vaan jokapäiväistä todellisuutta – vuorovaikutuksessa sekä työntekijöidemme että tavarantoimittajiemme kanssa.
Tuotevastuu
Tuotteissamme arvostamme eniten laatua ja kestävämpien materiaalien käyttöä. Vastuumme ei kuitenkaan rajoitu pelkkään valmistukseen, vaan asetamme tiukat vaatimukset myös tuotteiden kuljetukselle luoksesi.
Viimeisimmät kohokohdat
Inspiraatiota sinulle