Luokat

Paidat ja puserot isossa koossa – hyvää pukeutumista joka tilanteessa

Paidat, puserot ja paitapuserot kuuluvat jokaisen naisen vaatekaapin monitaitureihin. Tyylistä, kuosista ja väristä riippuen voit muuntaa asun täysin käden käänteessä. Yksiväriset paidat ja puserot sopivat hienosti kuviollisiin hameisiin ja omaleimaisiin housupukuihin. Villikuvioiset tai vahvaväriset yläosat taas ovat täydellinen pari yksinkertaisille tai jo muodista poistuneille perusvaatteille. Kevyiden kankaiden ja hyvin laskeutuvien kuosien ansiosta suuren koon paidat ja puserot ovat erinomainen valinta. Ne myötäilevät vartaloa tuntumatta ahdistavilta ja antavat keholle kauniit ääriviivat korostamatta ongelma-alueita. Koska suuren koon paitoja ja puseroita on valikoimassamme runsaasti, löydät meiltä taatusti uuden suosikkisi sekä työhön että vapaa-aikaan.

Mikä pusero mihin asuun?

Paidat ja puserot ovat uskomattoman muuntautumiskykyisiä. Sama vaatekappale, joka päivällä vaikuttaa sporttiselta ja rennolta, muuttuu klassisen hameen, tyylikkäiden korkokenkien ja sopivien asusteiden kanssa juhlavaksi. On kuitenkin olemassa materiaaleja ja malleja, jotka sopivat paremmin joko arkeen tai juhlaan. Pellavapuserot ja -paidat ovat osoittautuneet ihanteellisiksi vaatteiksi työhön ja vapaa-aikaan. Materiaali hylkii kosteutta ja viilentää ja siksi sitä käytetään usein ilmavissa kesäpuseroissa. Valitettavasti pellava on herkkä rypistymään eikä se säilytä ryhtiään niin hyvin kuin muut kuidut. Siksi sitä käytetään pääasiassa vapaa-ajan vaatteissa. Myös farkkupuserot tai ajankohtaiset ruutukuosit sopivat rentoon vapaa-ajan asuun, kun ne yhdistetään väljiin housuihin ja sporttisiin tennareihin. Työkäyttöön, kun on noudatettava muodollisempia pukeutumissääntöjä, sopii aina klassikkona yksinkertainen valkoinen pusero rypistymättömästä, laadukkaasta kankaasta. Suuresta isojen kokojen puseroiden valikoimastamme löydät lukuisia malleja, jotka vastaavat näihin vaatimuksiin eri tavoin. Vartaloa pehmeästi hyväillen laskeutuvasta, valkoisesta tunikasta muotoja myötäilevään puseroon elegantteine piilonappilistoineen löydät sopivan tyylin kaikkiin työympäristöihin. Värin ei kuitenkaan tarvitse aina olla valkoinen; myös muut yksiväriset puserot ja paidat hillityissä sävyissä, kuten antrasiitti, harmaa tai beesi, korostavat vakuuttavaa bisnesilmettä. Erikoisissa tapahtumissa ja juhlatilaisuuksissa voit kuitenkin pukeutua hieman uskalletumpaan tyyliin. Epäsymmetriset leikkaukset, geometriset kuviot, erikoiset applikaatiot ja omaleimaiset yksityiskohdat kuten koristepitsit elegantissa puserossa vetävät katseet puoleesi juhlassa kuin juhlassa.

Omaan vartaloon sopiva pusero tai paita

Kuten kaikissa muissakin vaatekappaleissa, myös isojen kokojen puseroissa ja paidoissa on tärkeää, että leikkaus sopii käyttäjän vartaloon. Siksi kannattaa harkita etukäteen tarkkaan, mitä kehonosia halutaan korostaa tai piilottaa. Jos olet ylpeä lantiostasi, korosta sitä vartalonmyötäisellä puserolla. Tunikatyylinen yläosa korostaa naisellisia ääriviivoja tuntumatta silti ahdistavalta. Yhdessä kapeiden housujen kanssa se muodostaa asun, jossa vartalosi esiintyy edukseen näyttäen pidemmältä ja hoikemmalta. Ulla Popkenin valikoimista löytyy isoja paitoja ja puseroita ko’oissa 42 – 62. Mukana ovat kaikki tyylit, muotitrendit ja värit, jotta löydät meiltä lempivaatteesi lähivuosiksi.

Usein kysyttyä pluskoon paidoista ja puseroista

Miten silkkipusero pestään?

Ennen kuin peset silkkipuserosi ensimmäistä kertaa, lue vaatteeseen kiinnitetyt pesuohjeet. Koska silkki on arka ja jalo kuitu, puseron saa pestä ainoastaan pesukoneen hienopesuohjelmassa 30 asteessa. Älä käytä huuhteluainetta, koska se tekee kankaasta raskaampaa. Myös tahranpoistoaine saattaa vahingoittaa materiaalia.

Millainen pusero povekkaalle?

Jos rinnanympäryksesi on suuri, materiaalin valinta on tärkeintä ison koon puseroa tai paitaa ostettaessa. Valitse mieluiten keveitä, laskeutuvia kankaita, kuten jersey, silkki ja puuvilla. Väriltään neutraalit ja himmeät puserot saavat naiselliset muotosi vaikuttamaan hoikemmilta.

Mitkä asusteet sopivat XXL-koon puseroihin?

Ei ole olemassa asusteita, joita ei voisi yhdistää ison koon puseroon tai paitaan. Esimerkiksi vyö on aina sopiva asuste puseron tai paidan pariksi. Myös kapeat kaulaketjut tai leveät, näyttävät ketjut antavat asulle pirteän lisän.
 

Näytä enemmän
ylös