Luokat

Naisten svetaritakit isoissa ko’oissa: Vakuutu lukuisista stailausmahdollisuuksista

Tilanteen mukaan sporttinen, cool tai viimeistä huutoa – aivan sama: Isojen naisten svetaritakki on välttämätön perusasuste sinunkin vaatekaapissasi! Alun perin nämä mukavat pusakat olivat urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita. Mutta ajat ovat muuttuneet! Athleisure-trendi – siis sporttisen ja elegantin vaatetuksen yhdistelmä – on edelleen pinnalla. Isojen naisten svetaritakkia voikin nykyään käyttää melkein tilanteessa kuin tilanteessa – kunhan kiinnität huomiota stailaukseen! Siihen saat vinkkejä seuraavassa. Hae ideoita Ulla Popkenin isojen kokojen svetaritakkien monipuolisesta valikoimasta! Löydä uusi suosikkivaatteesi ja pukeudu rohkeasti mielesi mukaan!

Mitä eroa on svetaritakilla ja muilla lyhyillä takeilla?

Periaatteessa on kyse lähinnä varsin käytännöllisistä malleista ja pehmeistä, mutta lämpimistä materiaaleista. Lisäksi isojen naisten klassisissa svetaritakeissa on käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten

  • vetoketju
  • sisätasku
  • nauha helmassa
  • huppu

Nämä alun perin käytännön tarkoitukseen suunnitellut rennot mallit olivatkin aluksi urheiluvaatteita. Mutta Ulla Popkenilla avataan mieluusti uusia teitä. Siksi olemme tehneet suurten kokojen naisten svetaritakeista ja huppareista kantaa ottavan muotistatementin.

Millaisia malleja Ulla Popken tarjoaa?

Pluskoon naisten svetaritakkeja Ulla Popkenilla on lukuisissa tyyleissä ja malleissa. Tässä pääset tutustumaan valikoimiimme ja samalla paljastamme, miten luot valitsemallasi mallilla ajanmukaisen asun:
  • Klassikko: Tyypillisessä XXL-koon naisten svetaritakissa on yleensä huppu ja vetoketju edessä. Lisäksi tämä malli on valmistettu pehmeästä materiaalista ja on mukava päällä. Rento leikkaus antaa liikkumisväljyyttä kurvikkaita muotojasi myötäillen. Siksi isokokoisten naisten svetari-huppuneuletakit ovat omiaan kaikenlaiseen liikuntaan. Liikuitpa pyörällä tai jalan – pehmeä vuori pitää sinut lämpimänä. Huppu suojaa päätäsi kylmettymiseltä esimerkiksi uinnin jälkeen. Svetaritakit ovat erinomainen asuste myös muuna vapaa-aikana. Viikko-ostoksilla tai lapsia viedessä tai hakiessa – vedä jalkaan ison koon farkut ja pukeudu yksinkertaiseen paitaan. Siihen vielä trendikkäät tennarit tai lenkkarit – tyylikäs arkiasu on valmis!
  • Kuntosalille: Onko liikunta sinulle tärkeää ja rehkitkö itsesi mielelläsi hikeen? Silloin kannattaa valita lyhythihainen svetaritakki isokokoisille naisille. Miellyttävä materiaali pitää kehosi lämpimänä lämmittelyn ajan. Lyhyet hihat kuitenkin sallivat käsivarsien hikoilun. Esimerkiksi sisäpyöräilyssä tämä vaate on ehdoton! Mutta myös keväällä ja kesällä naisten svetaritakit ovat omiaan joogaan tai patikointiin – kerrospukeutumista parhaimmillaan. Olet suojassa säältä kuin säältä.
  • Omaan aikaan: Taiteiltuasi kokonaisen viikon työn ja perheen välillä olet ehdottomasti ansainnut hieman omaa aikaa. Relasitpa sohvalla tai lukisitpa kirjaa – teddyvuorillisessa ison koon naisten svetaritakissa se on vielä nautinnollisempaa. Anna pehmeän materiaalin hemmotella itseäsi ja päästä irti arjesta!
  • Näytä trendikkyytesi: Ulla Popkenin muodikkailla, pitkillä ison koon svetaritakeilla! Niillä taiot käden käänteessä asun, joka säteilee rentoa eleganssia. Lisäksi vartalonmukaisella ja pidentävällä kuosillaan isokokoisten naisten pitkät svetaritakit ovat yhtä tyylikkäitä kuin perinteiset päällystakit. Pehmeästi laskeutuva materiaali piilottaa takapuolen ja reisien liikakilot. Samalla se antaa asulle rentoutta. Tällainen isojen naisten huputon svetaritakki on erinomainen seuralainen kahvilaan tai shoppailuun!
  • Tyyliä svetarilla: Ei se ole vaikeaa! Valitse erityisiin tapahtumiin elegantti XXL-koon svetaritakki! Hillityn raidalliset mallit ovat erinomainen yhdistelmä pluskoon puseron kanssa. Näin pehmeä materiaali istuu erinomaisesti toimistoympäristöön. Yhtä hyvin svetari käy nykyään materiaaliksi romanttiselle kynttiläillalliselle. Tällaisiin tilaisuuksiin löydät verkkokaupastamme korkealuokkaisia malleja erottuvine kimalle- tai strassiapplikaatioineen. Edullisilla isojen naisten svetaritakeilla vedät katseet puoleesi!

Usein kysyttyä muodokkaitten naisten svetaritakeista

 

Mistä materiaalista Ulla Popkenin svetaritakit on tehty?

Useimmat mallimme on valmistettu puuvillasta. Joissakin takeissa on mukana myös polyesteriä ja elastaania. Svetarimateriaalin salaisuus on niin kutsuttu vuorilanka. Se on materiaalin nurjalla puolella. Sitä karhentamalla saadaan aikaan materiaalin tyypillinen hemmotteleva pehmeys.

Miten hoidan ison koon naisten svetaritakkia?

Pese takki koneessa korkeintaan 30°C:ssa, mieluiten hienopesuohjelmalla. Isojen naisten svetaritakkeihin pätee myös: älä kuivaa koneessa äläkä silitä höyryllä. Silloin vaate pysyy kuosissaan.

Kuinka valitsen oikean koon?

Ulla Popken tarjoaa svetaritakkeja kurvikkaille naisille kokoluokissa 42 – 64. Voit pitää normaalia vaatekokoasi ohjenuorana. Jos haluat takin väljempänä, voit tilata valitsemasi mallin myös numeroa suurempana.
 

Näytä enemmän
ylös