Luokat

Täydellinen uimapuku suurissa ko’oissa

Kesä on uima-asujen, uimapukujen ja uimamekkojen, vuodenaikaa. Viimeistään rantalomaa suunnitellessaan monet naiset etsivät hyvin istuvia ja näyttäviä uima-asuja. Kun etsit uimapukua suuressa koossa, löydät sen Ulla Popkenilta. Tarjoamme suuren valikoiman uima-asuja, jotka imartelevat reheviä muotoja, peittävät rasvapoimuja ja korostavat kurveja edullisesti.

Istuva uimapuku, miellyttävä design

Etenkin ison koon uimapukujen on istuttava hyvin, jotta olo tuntuu niissä hyvältä. Etsitpä sporttista uimapukua tai muuta ranta-asua, materiaalin suuri elastaaniosuus pitää vaatteen ryhdikkäänä ja tukevasti paikallaan liikkuessasi. Suuririntaisen uimapuvussa pitää olla isot, rintoja tukevat kupit. Mieluiten pehmeät kupit sekä etuvuori ja rinnanalusnauha, jotta rinnat pysyvät paikallaan eikä mistään purista. Rinnat on silloin hyvin tuettu ja niiden muoto on pehmeä. Kauniit ääriviivat syntyvät vyötärön korostuksesta, ja jalat näyttävät pidemmiltä, kun alaosan leikkaus nousee korkeammalle.

Värikäs kuosi saa muodokkaan naisen uimapuvun näyttämään tosi upealta. Jos pidät klassisista malleista, valitse musta puku, jota piristävät yksityiskohdat, kuten pienet koristekaaret tai kontrastiväriset kukat kaula-aukon ympärillä. Ehkä pidät myös suuremmista kukkakuvioista, jotka peittävät koko rintaosan. Jos taas olet graafisten kuvioiden ystävä, voit valita puvun, jossa perusväriä elävöittävät värikkäät raidat, aaltokuviot tai pisteet. Eläinkuvioisiakin uimapukuja löytyy niin perinteisissä väreissä kuin moderneina tulkintoina.
Uimapuvun ilmeen viimeistelevät yksilölliset olkaimet. Niiden muotoilu vaihtelee perinteisen leveistä ja niskalenkkimalleista epäsymmetrisiin, monivärisiin spagettiolkaimiin helmikoristeineen. Myös kaula-aukko on katseenvangitsija, kun sitä kaunistavat taidokkaat poimutukset, romanttiset röyhelöt tai pehmeästi pyöristetty leikkaus. Ulla Popkenilla tämä runsas mallivalikoima on itsestäänselvyys myös koon 50 uimapuvuissa.

Oikea perusvaruste kesälomalle

52-sarjan uimapuku on suunniteltu erityisesti kurvikkaille naisille, jotka liikkuvat mielellään vedessä ja etsivät uimapukua isossa koossa edulliseen hintaan. Pluskokojen muotoilussa ja laadussa ei tietenkään tehdä kompromisseja. Ulla Popkenin uimapuvuissa UV-suojakerroin on 20+. Se antaa aurinkoisina päivinä lisäsuojaa, jota suolavesi ei huuhtele pois kuten aurinkovoiteen.

Hyvin istuvassa uima-asussa olo on miellyttävä koko päivän. Etenkin lomalla on tärkeää, että asu tuntuu juuri omalta. Yhdessä sarongin ja lierihatun kanssa uimapuku on keveän ranta-asun perusta. Kun kokonaisuutta täydentävät  sandaalit tai varvastossut ja suuri niinikassi, rantailme ja lomapäivän nautinto ovat täydelliset. Ei siis ole lainkaan vaikeaa löytää oikeaa uima-asua kurvikkaillekaan muodoille. Valitse itsellesi sopiva malli ja nauti kesästä!

Usein kysyttyä isojen kokojen uimapuvuista

Mitä etuja ison koon uimapuvuilla on rintaville naisille?

Ulla Popkenin ison koon uimapuvuissa voit olla ylpeä rinnanympäryksestäsi. Sillä me tiedämme, että uima-asuissa juuri yläosien on annettava riittävästi tukea. Ison koon uimapuvuillemme ovat tyypillistä:
  • säädettävät olkaimet
  • kiinteät, kaarituelliset tai pehmeät kupit  
  • leveät rinnanalusnauhat

Miten hoidan ison koon uimapukua oikein?

Muista huuhdella uimapuku jokaisen käytön jälkeen puhtaalla vedellä, jotta siihen ei jää kloorin, suolan tai aurinkovoiteen jäänteitä eikä hiekkaa. Silloin tällöin voit pestä ison koon uimapuvun myös pesukoneessa hienopesuaineella, kunhan et tee sitä liian usein. Kuivata puku vaakatasossa ilmavassa, mutta varjoisassa paikassa, koska aurinko haalistaa värejä.

Minkäväriset uimapuvut ovat edullisimpia povekkaille naisille?

Yksiväriset tai hillityn luonnonväriskaalan uimapuvut tekevät parhaiten oikeutta muodoillesi ja etenkin povellesi. Ajattomat leikkaukset ja niukat yksityiskohdat ovat vartalollesi edullisimpia. Mitä runsaammin uimapuvussa on yksityiskohtia, sitä enemmän se herättää huomiota.
 

Näytä enemmän
ylös