Laskutusehdot

Luottokortilla maksaminen

Laskutusta varten tarvitsemme luottokortin numeron, luottokortin turvanumeron, pankin nimen ja luottokortin voimassaoloajan. Luottokorttiyhtiö veloittaa maksun heti, kun tuote on lähtenyt toimipisteestämme. Palautetut tuotteet hyvitetään heti vastaanottamisen jälkeen ja lähetetään luottokorttiyhtiölle hyvitettäväksi.

PayPalilla maksaminen

Voit maksaa verkkokaupassamme turvallisesti ja helposti PayPalin kautta. Tilausprosessin lopussa sinut ohjataan suoraan PayPal-maksupalveluun. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja suorittaa maksun. Paypal veloittaa maksun heti, kun tuote on lähtenyt toimipisteestämme. Palautetut tuotteet hyvitetään heti vastaanottamisen jälkeen ja lähetetään PayPalille hyvitettäväksi samana arkipäivänä. Huomaa, että hyvitystä ei voida maksaa niin kauan kuin PayPalin kanssa on olemassa avoin kiista.
 

Maksu Klarnan kautta

Jos valitset Klarna-maksutavan, Klarna tarjoaa vastaavat maksupalvelut suoraan. Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää maksusta, ota yhteyttä suoraan Klarnaan (https://www.klarna.com/fi/) tai suoraan Klarnan asiakaskeskukseen (https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/).

Etusetelialennukset

Etusetelialennukset on sidottu palautusten jälkeiseen vähimmäissummaan. Etusetelialennus peruutetaan takautuvasti, jos vähimmäissummaa ei saavuteta palautusten jälkeen. Jos kyseessä on %-alennus, hyvitetään palautetun tuotteen ostohinta alennuksen jälkeen.Etusetelialennuksen voi lunastaa vain kerran, ja kampanjan voimassaoloaika on ilmoitettu tarkasti. Etusetelialennukset koskevat myös alennettuja tuotteita, vain saatavilla olevia tuotteita, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai erikoistarjouksiin. Etusetelialennusta ei hyvitetä takautuvasti, käteistä vastaan tai tilille. Etusetelialennusta ei voi käyttää lahjakorttien ostoon.