Luokat

Naisten takit ja jakut isossa koossa – Ulla Popken

Tarvitset tietenkin useita takkeja ja jakkuja. Paitsi vuodenaikoja, on myös lukuisia tilaisuuksia ja paikkoja, joihin tarvitset sopivan jakun, takin, pusakan tai bleiserin. Haluat XXL-koon takin tai jakun olevan miellyttävä päällä ja hyvän näköinen – ja osoittaa siten tyylivarmuutesi. Naisten jakuille, takeille ja bleisereille saa asettaa korkeat vaatimukset: niiden on oltava ajattomia ja laadukkaita ja korostettava henkilökohtaista tyyliäsi. Pukeuduitpa mieluummin elegantisti tai rennosti: hyvä jakku tai takki kruunaa aina asun. Takit ja jakut suuressa koossa naisille löydät Ulla Popkenin verkkokaupasta: välikausitakit, tekniset takit ja pusakat, svetaritakit, fleecetakit ja lyhyet talvitakit. Jokaiseen vuodenaikaan ja jokaiseen tilaisuuteen löytyy täydellinen asu.

Naisten takit, jakut ja bleiserit: eri tyylit

Aluksi ehdoton klassikko: Trenssiä on viimeistään Audrey Hepburnin elokuvasta ”Aamiainen Tiffanylla” lähtien pidetty ajattomana, eleganttina ja aistikkaanakin vaatekappaleena. Se on paitsi tyylikäs, myös yhdisteltävissä melkein mihin tahansa: rentoihin farkkuihin, hameeseen tai eleganttiin mekkoon – trenssi lisää asuun ripauksen tyylikkyyttä. Koska trenssi on yleensä puolipitkä, siihen pukeutunut vaikuttaa pidemmältä – eikä takapuolen liikakiloja huomaa. Mittasuhteet ovat vielä edullisemmat, kun käytät korollisia kenkiä. Ulla Popkenilta saat trenssejä väreissä musta, beesi, sininen ja vihreä sekä useita kuviollisia malleja. Nahkatakit vaikuttavat viileän rennoilta – entisestä trendivaatteesta on muodostunut kultti. Trenssin tapaan nahkatakki sopii erinomaisesti välikausivaatteeksi, kun siihen voi yhdistää vaikkapa t-paidan tai ohuen villapuseron.
Vinkki: Nahkatakki on hieno yhdistelmä myös elegantin, naisellisen mekon kanssa: tämä tarkoituksellinen tyylirikko tekee asustasi jotain erikoista. Tutki Ulla Popkenin nahkatakkien valikoima ja tilaa suosikkitakkisi vain muutamalla klikkauksella. Oletko enemmänkin sporttinen tyyppi? Silloin tekniset takkimme ja puseromme ovat kuin sinulle luotuja valitsitpa materiaaliksi svetarin tai fleecen. Ulla Popkenin mallisto kattaa sekä kevyitä malleja kesään että paksuja takkeja ja pusakoita talveen. Laadukkaasta softshell-materialista tehdyt takit ja pusakat hylkivät vettä ja hengittävät; tällainen funktionaalinen takki sopii paitsi ulkoiluun, myös kaikkeen muuhunkin arkikäyttöön. Kylmään vuodenaikaan löydät meiltä paksuja naisten takkeja ja jakkuja pluskoossa: parkat, tikkitakit sekä lyhyet ja pitkät päällystakit. Tutustu erilaisiin kuoseihin ja väreihin Ulla Popkenin verkkokaupassa – löydät sieltä kaikki vaatteet, joita tarvitset talveen.

Tilaa naisten pluskoon takit ja jakut verkosta

Ulla Popkenilta saat naisten jakut, takit ja bleiserit kuoseissa, joissa kurvikkuus on käännetty eduksi. Etenkin leikkaukset on suunniteltu siten, että ne pidentävät kokonaisvaikutelmaa. Kaikki takit, jakut ja bleiserit on saatavissa kokoluokissa 42 – 62/64. Oletko jo löytänyt suosikkitakkisi? Tilaa se silloin muutamalla klikkauksella Ulla Popkenin verkkokaupasta.

Usein kysyttyä kookkaiden naisten takeista, jakuista ja bleisereistä

Millainen on hyvä välikausitakki?

Vuodenaikojen vaihtuessa sää oikkuilee usein. Ei siis ole aina helppoa löytää takkia, joka mukautuu syksyn tai kevään vaihtelevaan kuumuuteen, kylmyyteen, sateeseen ja auringonpaisteeseen! Seuraavat suuren koon jakut ja takit ovat omiaan ylikausivaatteiksi:
  • bleiseri 
  • Perfecto-nahkatakki
  • paitamainen takki
  • trenssi
  • parka
  • farkkutakki

Miten pesen ison koon jakun tai takin oikein?

Kun haluat pestä suuren pluskoon naisten takin tai jakun, käytä pesukoneen villapesuohjelmaa. Linkoa alhaisimmalla kierrosnopeudella, jotta vaate ei menetä muotoaan. Kuivata se sitten vaatepuulla, jotta vesi valuu pois.

Millainen jakku sopii pitkään mekkoon?

Koska pitkä mekko vaikuttaa aina hyvin naiselliselta, ei kannata valita liian runsasta yläosaa. Älä yhdistä mekkoon untuvatakkia tai liian leveää jakkua – ne lyhentäisivät pituuden kokonaisvaikutelmaa. Valitse mieluummin vartaloa myötäilevä jakku tai takki. 
 

Näytä enemmän
ylös