Selection

PREMIUM STYLES

Laadukkaat materiaalit, kirkkaat värit ja klassiset leikkaukset: Selection by Ulla Popken edustaa suoraviivaista, laadukasta ja ajatonta tyyliä. Koska muodin kuuluu paitsi näyttää hyvältä, myös tuntua hyvältä, olemme valinneet mallistoon parhaat materiaalit. Silkkiä ja kashmiria: premium-mallisto tekee vaikutuksen asuilla, joissa yhdistyvät tyylikkyys, mukavuus ja kestävyys.
Tutustu kokoelmaan
The Slinky Secret
Eleganssilla on toinen nimi: Slinky. Viskoosin ja elastaanin pehmeästi virtaava sekoitus on yksi suosikkimateriaaleistamme. Slinky on materiaalina joustava, rypistymätön ja mukava. Olet siis aina täydellisesti pukeutunut olipa kyseessä työpäivä tai juhlatilaisuus!
The finest cotton
Emme voi ohittaa Pima Cotton -puuvillaa, kun puhumme korkealaatuisista materiaaleistä. Tämä myös "Etelä-Amerikan silkiksi" kutsuttu kuitu on puuvillalankaa, joka on pehmeämpää, kuin lähes mikään muu kangas. Hieno mutta kestävä Pima-puuvilla takaa maksimaalisen mukavuuden, mukautuu täydellisesti vartaloon ja takaa siten täydellisen istuvuuden - vain parasta ylelliseen tyyliin.