Luokat

Hameita muodokkaille naisille: korosta naisellisuuttasi

Hameet – pliseeratuista ja tyllihameista farkkuhameisiin – ovat muodokkaiden naisten ihanteellisia vaatekappaleita. Juuri omaan vartaloosi sopivalla hameella pystyt häivyttämään epäedullisina pitämiäsi vartalonosia peittämättä kuitenkaan naisellisuuttasi. Oikea leikkaus korostaa kauniita kurvejasi. Sopivan pluskoon hameen löytäminen on paljon helpompaa kuin housujen löytäminen. Säären ympärysmitalla ei ole väliä, ja kuminauhavyötäröisillä hameilla pienistä painonvaihteluista ei ole haittaa. Hame on sopiva asuste viileinäkin päivinä, koska paksut sukkahousut pitävät lämpimänä.

Leveähelmaiset hameet suuressa koossa

A-linjaiset kellohameet kuuluvat ehdottomasti jokaisen muodokkaan naisen vaatekaappiin. Etenkin kesällä ne ovat miellyttävän ilmavia, ja samalla ne piilottavat katseilta ongelma-alueet takapuolen, lantiot ja reidet. Parhaimmillaan hame ulottuu hieman polvien alapuolelle, kun taas vyötärö on korkealla. Näin vyötärö korostuu ja vaikuttaa paljon hoikemmalta. Lyhyempien naisten kannattaa kuitenkin huomioida, että kellohame ei saa ulottua pohkeisiin, koska ne silloin vaikuttaisivat paksuilta.

Parhaat asusteet kellohameeseen ovat naiselliset, vartalonmyötäiset yläosat, jotka korostavat povea. Tällä yhdistelmällä keräät täydet pisteet. Hameen kuvioinnista ja väristä riippuen saat koottua sopivan asun niin vapaa-aikaan kuin työhönkin, mutta myös juhlallisiin tilaisuuksiin.

XXL-hameet: maksihameita kookkaille naisille

Maksihameet sopivat kesätunnelmaan ja peittävät luotettavasti säärien ylimääräiset kilot. Maksihame sopii kuitenkin vain pitkille naisille, koska lyhyet näyttävät niissä vieläkin lyhyemmiltä. Pitkillä naisilla maahan asti yltävä  XXL-hame näyttää tosi upealta, kun se on yhdistetty vartalon muotoja korostavaan yläosaan. Yläosa kannattaa työntää hameen vyötärön alle, jotta koko pituus pääsee oikeuksiinsa. Jos valitset väljän yläosan, työnnä sekin hameen vyötärön alle ja vedä sitä sitten hieman ulos, jotta pusero laskeutuu keveästi vyötärön päälle. Se näyttää rennolta ja häivyttää hieman vatsan aluetta.

Hameita muodokkaille: suorat leikkaukset kaunistavat

Suoran leikkauksen hameet isossa koossa sopivat myös muodokkaille naisille, jos lantio ja takapuoli eivät ole liian tukevia. Nämä hameet lisäävät pituusvaikutelmaa, eikä huomio käänny reisiin. Suoran leikkauksen hame ei saa olla liian pitkä; paras pituus on juuri polvien yläpuolelle. Muutoin jalat vaikuttavat lyhemmiltä ja kapea helma hankaloittaa kävelyä. Kun suora hame on yhdistetty muotoja korostavaan yläosaan, tuloksena on tyylivarma vaikutelma.

Kynähameet kapenevat alaspäin ja korostavat vartalon kaaria. Korosta rohkeasti naisellisia muotojasi, sillä kynähameessa takapuoli tulee esiin vahvemmin. Kapea vyötärö on silloin eduksi, eikä vatsakaan saisi olla suurin ongelma-alue. Näillä edellytyksillä kurvikkaat naiset voivat kynähameella korostaa parhaita puoliaan.

Housuhameet isossa koossa

Housuhameet – siis hameen ja housujen yhdistelmä – ovat eduksi myös muodokkaille naisille. Muodoltaan ne muistuttavat suoraa, kevyesti laskeutuvaa hametta ja siksi ne häivyttävät erinomaisesti takapuolen ja reidet. Housuhameet isossa koossa ovat erityisen käytännöllisiä silloin, jos hame ei tunnu päällä miellyttävältä, mutta kuitenkin haluat kätkeä ongelma-alueesi.

Usein kysyttyä isojen kokojen hameista

Millaiset kengät sopivat muodokkaiden naisten hameisiin?

Hameet ovat niitä asusteita, jotka kuuluvat ehdottomasti jokaisen naisen vaatevalikoimaan. Jokaiseen tyyliin löytyy sopiva leikkaus: romanttinen, tyylikäs, boheemi, katutyyli tai rokkivaatel. Kaikkien Ulla Popkenin muodokkaiden naisten hameiden kanssa voit käyttää niin lenkkareita, nilkkureita, ballerinoja ja sandaaleja kuin korkokenkiäkin. Luovuudella ei ole rajoja!

Miten hoidan laskoshametta oikein?

Laskoshame kannattaa pestä pesukoneen hienopesuohjelmalla. Suojaat laskoksia, kun laitat hameen pesupussiin etkä täytä pesukonetta liian täyteen.

Miten pitkä hame sopii lyhyelle naiselle?

Muutamia vinkkejä noudattamalla voit myös lyhyenä naisena käyttää pitkiä hameita: Mitä korkeammalla hameen vyötärö on, sitä pidemmältä vaikutat. Vältä kellohameita, koska ne saavat sinut näyttämään lyhemmältä. Myös vyötärö kannattaa merkitä näkyvästi, vaikkapa vyöllä, jotta kokonaiskuva hoikentuu.
 

Näytä enemmän
ylös