Luokat

Päällystakkeja pluskoossa – sopiva malli jokaiselle naiselle

Ison koon päällystakkeja ei ole vain pitkinä, vuorillisina talvitakkeina. Meiltä löydät myös välikausitakit lämpimämpiin vuodenaikoihin – esimerkiksi kevyet trenssit. Pluskoon päällystakkien etuna on, että ne voi yhdistellä lukuisiin asukokonaisuuksiin ja että erilaisia malleja on runsaasti, jotta jokaiselle muodokkaalle naiselle löytyy sopiva. Pitkät takit peittävät liikakiloja, ja samalla ne pystyvät korostamaan kauniisti vartalosi parhaita puolia. Ulla Popkenilta löydät mitä erilaisimpia kookkaiden naisten takkeja: villapäällystakit ja tikkitakit, parkat ja viitat – päällysvaatteita kurvikkaille jokaiseen makuun. Lisäksi verkkokauppamme tarjoaa jokaiseen tyyppiin sopivia päällystakkeja ajanmukaisissa väreissä ja malleissa.

Klassisia trenssejä ja lämpimiä villapäällystakkeja isokokoisille

Klassinen trenssi leveällä kauluksella, kahdella nappirivillä ja vyöllä on nykyään saatavissa suurissa ko’oissa monina muunnoksina ja monissa väreissä. Myös materiaalivalikoima on runsas. Joissakin malleissa ei ole lainkaan nappeja, vaan takki pysyy kiinni vyöllä. Juuri trenssin tyypillinen vyö saa vyötärön vaikuttamaan hoikemmalta. Vinoissa sisätaskuissa on tilaa lompakolle tai avainnipulle, ja samalla vinot taskut saavat lantion näyttämään hoikemmalta. Jos etsit villapäällystakkia isossa koossa, löydät meiltä malleja, jotka paksun kankaansa ansiosta pitävät lämpimänä talvellakin Niidenkin leikkauksissa on vaihtoehtoja, ja joissakin villakankaisissa takeissa on myös huppu, joka tekee takista monipuolisemman säiden suhteen. Paksu vuori tekee villapäällystakista erityisen lämpimän. Koska valikoima kattaa mitä erilaisimpia kuoseja ja tyylejä klassisen elegantista leikittelevän moderniin, löydät varmasti XXL-koon päällystakin, joka on kuin sinulle luotu.

Naisten mukavia päällystakkeja suurissa ko’oissa: Parka ja viitta

Viitta XXL-koossa on mukava ja muodikas päällysvaate kylmään vuodenaikaan. Lyhyempien naisten kannattaa kuitenkin käyttää vain lyhyitä ja kapeita viittoja, koska muuten koko vartalo näyttää häviävän viitan poimuihin. Ainoastaan povekkaille naisille viittaa ei suositella, koska silloin viitta yleensä saa vartalon vaikuttamaan vielä suuremmalta. Runsaspovisten naisten kannattaa siis suosia jo mainittuja trenssejä ja parkoja. Viittaa käytettäessä kannattaa yhdistellä se kapeisiin housuihin tai kapeaan hameeseen, koska leveät housut ja hameet viitan kanssa saavat kokonaiskuvan vaikuttamaan epäsuhtaiselta. Isokokoisen naisen parkan voi sen sijaan yhdistellä lähes mihin tahansa ja se pitää lämpimänä. Parkalla, jossa on suora leikkaus, runsaspovinen voi ohjata katseita pois ylävartalon muodoista. Runsasta povea ei kannata korostaa rinnankorkeudelle ommelluilla suurilla taskuilla. Jos hartiat ovat kovin leveät, huppu ei saa olla liian suuri. Jos olet epävarma, valitse yksinkertainen pluskoon parkamalli.

Päällystakit isoissa ko’oissa: stailausvinkkejä

Monissa päällystakeissa napitus ei yllä kaulaan asti, vaan kaulus muodostaa V-kaula-aukon. Se saa vartalon näyttämään pidemmältä ja hartiat leveämmiltä. Saman vaikutelman saat aikaan, kun jätät ylimmät napit auki ja käännät kauluksen alas. Kylmältä viimalta voit suojautua kaulahuivilla. Leveä huppu hartioilla saa hartiat vaikuttamaan leveämmiltä, kun taas vyö tai vartalonmukainen vyötärönseutu muodostaa kauniin tiimalasi-siluetin. Pluskoon naisten päällystakit ovat omiaan pienten ongelma-alueiden häivyttämiseen: yleensä takapuoli ja lantio jäävät peittoon, ja A-linja saa vartalon vaikuttamaan hoikemmalta. Jos olet pienikokoinen, ei kannata valita liian pitkää päällystakkia – se peittäisi suurimman osan sääristä ja saisi koko vartalon näyttämään vielä lyhyemmältä. Jos olet pitkä, voit huoletta valita pitkän ison koon päällystakin; se pukee sinua erityisesti.
 

Näytä enemmän
ylös