Vastuullisuus

Vastuullisuus
Tutustu vastuulliseen muodin lähestymistapaamme
Woman with sweat jacket standing on an footbridge
Hand holds potting soil with sprout
Lettering on white background

Otamme vastuun vakavasti

Koska olemme perheyritys, vastuullinen taloudenhoito on osa DNA:tamme – noudatamme kaupankäynnissämme pitkän aikavälin strategiaa, jossa painottuvat reiluus ja kestävyys. Sillä vastuullisuus työntekijöitä, kuluttajia, tuottajia, kumppaneita, palveluntarjoajia ja koko yhteiskuntaa kohtaan on meille maailmanlaajuisesti toimivana muotiyrityksenä olennaisen tärkeää.
Cotton

Parempi materiaalien kestävyys

Hyvä muoti ei ole vain katseenvangitsija-asuja ja tyylikästä muotoilua, vaan myös läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Siksi pyrimme lisäämään osuutta tuotteista, jotka on valmistettu korkeamman kestävyyden materiaaleista. Osana sitoutumistamme käytämme vain tunnettuja ympäristömerkkejä osoittaaksemme vaatteemme täyttämät kriteerit mahdollisimman luotettavasti ja läpinäkyvästi. Nämä merkit eivät tarkoita, että yksi T-paita on parempi kuin toinen - ne osoittavat vain, että T-paita on valmistettu tietyllä tavalla tietyistä materiaaleista.
Cotton
Etiketimme tuotteille, joissa on Luomu-materiaaleja
GOTS-Logo
GOTS-Logo

GOTS (Global Organic Textile Standard)

GOTS määrittelee tiukat vaatimukset koko tekstiilien toimitusketjulle luomuraaka-aineita käyttävän vaatetuotannon suhteen.
Tällä merkinnällä varustetut tuotteet sisältävät vähintään 70 % Luomu-materiaaleja (esim. luomupuuvillaa tai pellavaa). Sertifioitujen luomumateriaalien tarkka prosenttiosuus löytyy tuotteeseen kiinnitetystä tarrasta.
Lisätietoja on osoitteessa https://global-standard.org/
Lähde: Siegelklarheit
OCS-100 Logo

OCS (Organic Content Standard)

OCS on vapaaehtoinen kansainvälinen standardi, joka määrittelee vaatimukset toimitusketjun noudattamiselle ja sertifioiduille luomuraaka-aineille. OCS:n tavoitteena on lisätä luomumaataloustuotantoa.
OCS 100 -logoa käytetään tuotteissa, jotka sisältävät 95 % tai enemmän luomumateriaalia. OCS Blended -logoa käytetään tuotteissa, jotka sisältävät vähintään 5 % luomumateriaalia. Sertifioitujen luomumateriaalien tarkka prosenttiosuus löytyy tuotteeseen kiinnitetystä tarrasta.
OCS-100 Logo
Etikettimme kierrätetyistä materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin
RCS-100 Logo
RCS-100 Logo

RCS (Recycled Claim Standard)

RCS:n tavoitteena on lisätä kierrätysmateriaalien käyttöä. Tämän standardin avulla yritykset voivat kirjata tarkan kierrätysmateriaalin prosenttiosuuden tuotteessa ja seurata tätä prosenttiosuutta koko tuotantoketjussa.
RCS 100 -logoa käytetään tuotteissa, jotka sisältävät 95 % tai enemmän kierrätysmateriaaleja. RCS Blended -logoa käytetään tuotteissa, jotka sisältävät vähintään 5 % kierrätysmateriaaleja. Kierrätysmateriaalien tarkka prosenttiosuus löytyy tuotteeseen kiinnitetystä tarrasta.
GRS-Logo

GRS (Global Recycled Standard)

GRS:n tavoitteena on lisätä kierrätysmateriaalien käyttöä. Tämän standardin avulla yritykset voivat kirjata tarkan kierrätysmateriaalin prosenttiosuuden tuotteessa ja seurata tätä prosenttiosuutta koko tuotantoketjussa. GRS sisältää myös vaatimuksia tuotteissa käytettäville lisäaineille GRS-merkityissä tuotteissa sekä ympäristöjohtamisen ja yhteiskuntavastuun ohjeet.
Tällä etiketillä varustetut tuotteet sisältävät vähintään 50 % kierrätysmateriaaleja (esim. kierrätettyä polyesteriä). Kierrätysmateriaalien tarkka prosenttiosuus löytyy tuotteeseen kiinnitetystä tarrasta.
Lähde: Siegelklarheit
GRS-Logo
Merkkimme ympäristöystävällisestä ja sosiaalisesti vastuullisesta tuotannosta
OEKO TEX Made in Green Logo
OEKO TEX Made in Green Logo

MADE IN GREEN

MADE IN GREEN by OEKO-TEX® on jäljitettävä tuotemerkki tekstiileille ja nahkatuotteille, jotka on valmistettu ympäristöystävällisissä tehtaissa ja turvallisissa ja sosiaalisesti vastuullisissa työpaikoissa. MADE IN GREEN -merkki antaa kuluttajille varmuuden siitä, että kyseinen tekstiili tai nahka tuote on valmistettu materiaaleista, jotka on testattu haitallisten aineiden varalta.
Lähde: Siegelklarheit
Tuotantostandardimme
amfori Logo
Teemme parhaamme noudattaaksemme sosiaalisia standardeja vaatteidemme valmistuksessa. Olemme siksi amfori Business Social Compliance Initiativen (BSCI) jäsen ja vaadimme toimittajiltamme amfori BSCI -standardien noudattamista ja auditointeja.
amfori BSCI on yli 2 400 tuotemerkin, maahantuojan ja jälleenmyyjän kansainvälinen järjestö, joka pyrkii edistämään ihmisoikeuksia ja parantamaan työoloja maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa. Riippumattomat amfori BSCI:n sosiaaliset auditoinnit sekä laajat koulutusmahdollisuudet antavat yrityksille mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti ja varmistaa, että tuotantolaitoksissaan noudatetaan standardeja.
Lisätietoja on osoitteessa www.amfori.org
amfori Logo
Popken Fashion Group on Ecocert Greenlife -sertifioitu GOTS-, OCS-, GRS- ja RCS-merkittyjen tuotteiden myyjä (sertifiointinumero: 152026). www.ecocert.com
Saat lisätietoja vierailemalla ""Siegelklarheit" -sivustolla, joka on Saksan hallituksen luoma aloite auttaakseen kuluttajia ymmärtämään paremmin sosiaalisia ja ympäristömerkkejä. www.siegelklarheit.de