Luokat

Neuletakit isoissa ko’oissa naisille: lämpimät neuleet kauniita kaariasi korostamassa

Ne ovat todellisia monitaitureita, tuovat esiin vartalosi parhaat puolet ja pehmeydellään houkuttelevat pitämään ne päällään aina: tätä ovat isokokoisten naisten muodikkaat neuletakit. Vuoden ympäriinsä voit vetäistä sen nopeasti päälle asukokonaisuuttasi täydentämään. Ainakaan kylmänä vuodenaikana et pärjää ilman tätä hienoa neulevaatetta, joka lämmittää luotettavasti ja hyväilee ihoasi miellyttävästi. Valitse suosikkisi Ulla Popkenin kookkaiden naisten monipuolisesta neuletakkivalikoimasta ja tilaa se heti verkosta!


Neuletakki vai neulejakku – siinäpä kysymys

Periaatteessa molemmat ovat kevyitä takkeja hienosta neulosmateriaalista. Mitä eroa on ison koon neulejakulla ja neuletakilla? Erot on pieniä. Periaatteessa pätee, että neulejakussa eli cardiganissa ei ole nappeja ja se on aina auki, kun taas neuletakkia voidaan pitää kiinni. Myös materiaaleissa on eroja. Muodokkaiden naisten neuletakit valmistetaan useimmiten villasta, kun taas avointen neulejakkujen materiaalivalikoima on laajempi. Useimmiten ne on tehty jerseystä, viskoosista tai elastaanista. Mutta ei sillä väliä, valitsetko naisten neuletakin vai neulejakun isossa koossa, sillä kumpikin vaate korostaa vartalosi kauniita piirteitä:

  • Elastisista ja hyvin laskeutuvista materiaaleista tehdyt mallit verhoavat vatsan ja lantion ylimääräisiä kiloja.
  • Isokokoisten naisten neuletakissa tyypillinen V-kaula-aukko korostaa poveasi kauniisti ja saa sinut näyttämään pidemmältä.
  • Yksityiskohdat, kuten vyötärön korkeudelle sidottava vyö, luovat harmoniset mittasuhteet.
  • Valitse vaikkapa kookkaiden naisten pitkä neuletakki, jossa takapuolen ja reisien liikakilot peittyvät takin alle.


Nauti muodikkaiden neuleidemme monipuolisuudesta!

Kuten näet, kurvikkaiden naisten XXL-kokoiset neulejakut ja neuletakit ovat varsinaisia muoti-ihmeitä, kun halutaan luoda edullinen look. Koska valikoimien on niin runsas, annamme tässä valinnan helpottamiseksi joitakin vinkkejä siitä, miten voit stailata uuden ison koon neuletakkisi aina tilaisuuteen sopivaksi:

  • Elämän huippuhetkiin: Olet ostanut lähestyviä häitä varten elegantin ison koon maksimekon, mutta haluaisit kätkeä tukevat käsivartesi? Tilaa meiltä silloin bolero. Etenkin kesällä nämä lyhythihaiset isokokoisten naisten neuletakit ovat ihanteellinen lisä tyylikkääseen asuun. Kimaltelevat pitkähihaiset mallit sen sijaan piristävät yksinkertaista mustaa mekkoa juuri sopivasti!
  • Hyvästi toimistoharmaa: Tervetuloa uusi keveys! Jos haluat esiintyä työpaikalla suvereenisti, mutta samalla rentona, älä enää koskaan unohda ottaa mukaan isokokoisten naisten pitkää neuletakkia tai neulejakkua! Kun yhdistät ne pohkeeseen yltäviin mekkoihin tai hameisiin, kokonaisuus ei siitä parane. Väljä muotoilu antaa asullesi tiettyä rentoutta. Lisää kokonaisuuteen vielä rusettipusero ja korkokengät (ehdottomat lyhyille naisille) ja selviät kaikesta, mitä työpäivä tuo eteesi!
  • Nauti pehmeydestä: Etätyössä tai idyllisellä talvikävelyllä – joskus kaipaat vaatteita, joista saat lämpimän halauksen tunteen. Tämän tunnun antavat isokokoisten naisten lämpimät, paksut neuletakkimme tai tyylikkäät ponchomme ja viittamme. Näillä muodikkailla vaatekappaleilla, joita on saatavissa lukuisissa väreissä ja ihanissa neulekuoseissa, luot itsellesi pieniä yksityisiä hetkiä. 
  • Kaikkiin vuodenaikoihin: villapaita on liian paksu, mutta trikoopaita ei ole tarpeeksi lämmin – tämä kevään ja syksyn muotipulma on varmaan tuttu sinullekin. Ongelma ratkeaa, kun valitset isokokoisten naisten ohuen neuletakin Ulla Popkenilta. Se on erinomainen asuste fiksuun kerrospukeutumiseen. Ilma pääsee liikkumaan neuletakissa ja neulejakussa, kun vaatetta pidetään auki. Näin ei ole vaaraa hikoilusta eikä myöskään palelusta. Tai mitä sanot isokokoisten naisten feminiinisestä neuleliivistä? Liivi puseron päällä on erinomainen varustus lämpötilojen vaihteluihin. 


Ota naisten ison koon neuletakit osaksi persoonallista tyyliäsi!

Yksinkertainen, huomiota herättävä, ilmava tai hemmottelevan pehmeä – suurten kokojen naisten neuletakeillamme osoitat, ettei muotisäännöillä ole merkitystä! Korosta persoonallisuuttasi ja vartalosi kauneutta mielesi mukaan laadukkaista materiaaleista valmistetuilla muoti-ihmeillä. Inspiroidu Ulla Popkenin valikoimista ja osta uusi suosikkivaatteesi jo tänään!
 

Näytä enemmän
ylös