Luokat

Naisten kotiasut isoissa ko’oissa: hyvää oloa kotona

Mikä on täydellinen vaatetus sunnuntaihin kotisohvalla, lokoisaan elokuvailtaan tai rentouttavan saunan tai kylvyn jälkeen? Ihoa hyväilevät, väljästi istuvat housut ja pehmeät yläosat, jotka houkuttelevat uppoutumaan sisäänsä. Tällaiset asut löydät Ulla Popkenin naisten ison koon homewear-valikoimasta. Sille ovat ominaista:
 • kevyet leikkaukset
 • superpehmeät materiaalit
 • mukavat, elastiset vyötäröt
 • kauniit kuvioinnit, kuten leopardi-, kukka- ja norjalaiskuviot
 • kivat yksityiskohdat: rusetit vyötäröllä, pompulat, plyysihuput
 • helppo puettavuus vetoketjulliset jakut, elastiset vyötäröt

Tutustu verkkokaupassamme kookkaiden naisten kotiasuihin, kuten svetarihousuihin, hupputakkeihin ja trikoopaitoihin. Voit yhdistellä niitä mielesi mukaan, koska saat meiltä housuja ja yläosia samoilla malleilla. Voit siis luoda isojen naisten kotiasuista haluamiasi kokonaisuuksia. Jos haluat yksilöllisemmän tuloksen, osta esimerkiksi housut huomiota herättävällä kuvioinnilla ja yksivärinen svetari. Ulla Popken ei rajoita luovuuttasi, koska haluamme, että sinulla on aina hyvä olo vaatteissasi.

Mitä on homewear?

Homewear eli kotiasut ovat erityisen mukavia vaatekappaleita, jotka on suunniteltu leppoisaan menoon kotioloissa. Ne näyttävät rennoilta, mutta eivät tyylittömiltä. Kookkaiden naisten kotiasuissa voit vaikka käydä postilaatikolla tai rentoutua pihalla, parvekkeella tai kotiterassilla. Nämä vaatteet on valmistettu erittäin pehmeistä materiaaleista, joihin on sekoitettu joustavia kuituja. Ne suorastaan kutsuvat kietoutumaan niihin leppoisia hetkiä viettämään. Niille ovat olennaisia suuri käyttömukavuus ja ajankohtaiset leikkaukset sekä muodikkaat kuosit.

Milloin voin käyttää naisten kotiasua?

Mietitkö, mihin tilanteisiin isokokoisten naisten kotiasut sopivat? Tässä muutama ehdotus:

 • elokuvailta kumppanin, perheen tai ystävien seurassa
 • rento ajanvietto sohvalla vaikkapa kirjan parissa 
 • kuntoutuslaitos
 • hemmotteluloma
 • kotimatka uimahallista tai salilta

Jotkut naiset vaihtavat päälleen kotiasun tai ainakin homewear-housut heti kotiin tultuaan. Kuulutko sinä tähän ryhmään? Silloin voit iloita valikoimistamme.
Jos taas etsit vain mukavia housuja, tutki isojen naisten verryttelyhousujen valikoima.
 

Mukava + pehmeä + tyylikäs = Ulla Popken -kotiasut muodokkaille

Mistään ei kiristä eikä purista. Sillä kookkaiden homewear-vaatteemme vakuuttavat kurvikkaat naiset väljillä leikkauksillaan, joustavilla vyötäröillään ja runsaalla liikkumisväljyydellään. Jersey, plyysi, svetari, frotee ja muut yhtä pehmeät kankaat takaavat, että olo kotiasuissa ja  housuissa tuntuu miellyttävän rennolta. Materiaalit kuten puuvilla ja polyesteri ovat helppohoitoisia – normaali pesu koneessa riittää, jotta pääset taas pukeutumaan puhtaaseen kotiasuun. Noudata vaatteisiin ommeltujen etikettien hoito-ohjeita.
Naisten ison koon kotiasuissa on tärkeää paitsi käytön miellyttävyys, tietenkin myös ulkonäkö. Valikoimia on kaikkeen sopivasta harmaasta ja naisellisista pastelliväreistä piristäviin sävyihin, kuten pinkkiin ,ja klassisista norjalaismalleista villieläimiin ja kukkakuvioihin: houkuttelevien mallien valikoima on monipuolinen ja löydät siitä varmasti omaan makuusi sopivaa. Voit tilata naisten kotiasusteita myös setteinä. Tee valintasi nyt ja osta kookkaiden naisten homewear-vaatteita verkosta Ulla Popkenilta.
 

Näytä enemmän
ylös