Muotitietoisille vaatteet isoissa ko’oissa – Ulla Popken

Juhlitaan yhdessä vartaloasi ja saatetaan se edullisimpaan valoon! Ulla Popkenilta voit ostaa pluskoon muodikkaita vaatteita koosta 42 alkaen: trendikkäästi ja tyylitietoisesti vartalon kauneutta korostaen. Pukeudu omalla tyylilläsi kiloista ja vaatekoosta välittämättä. Luo muodikkaita ja yksilöllisiä asukokonaisuuksia Ulla Popkenin ison koon naisten mallistosta!

Me tarjoamme:

 • vaatteita koosta 42 alkaen
 • mekkoja, housuja, hameita, puseroita, paitoja, urheiluvaatteita ja paljon muuta muodokkaille
 • pluskoon uima-asuja ja alusvaatteita – myös vartaloa muotoilevissa shapewear-malleissa
 • morsiuspukuja, kansanpukuja ja fanivaatteita omassa koossasi
 • sopivia asusteita ja kenkiä

Me arvostamme:

 • leikkauksia, jotka saattavat kurvisi edulliseen valoon ja saavat sinut näyttämään pidemmältä, piilottavat ongelma-alueita ja korostavat vartalosi parhaita puolia
 • kuoseja, jotka on suunniteltu nimenomaan muodokkaille naisille
 • ajanmukaisia värejä, kuvioita ja materiaaleja joka makuun
 • perusvaatteita ja uusimpia trendejä
 • vaatteita XXL-koossa juhlaan ja bisnesnaisille – myös omaperäisinä malleina
 • erilaisia mallistoja pluskoon naistenvaatteissa, esimerkiksi nuorille ja nuorekkaille sekä eleganttia tyyliä tai kestävää kehitystä arvostaville 
 • Oeko-Tex-sertifioituja vaatteita
 • miellyttäviä kankaita ja käyttömukavuutta
 • korkealaatuisia ison koon muotivaatteita, joista on iloa pitkään

Trendikkyys kohtaa kestävyyden

Ulla Popken edustaa kaunista, ajanmukaista suuren koon muotia. Korkea laatu, yhteiskuntavastuu ja luonnonvarojen kestävä hyödyntäminen ovat meille kuitenkin aivan yhtä tärkeitä. Sillä ulkoasun ohella myös sisäisillä arvoilla on merkitystä!
Yhä suurempi osa vaatteistamme onkin valmistettu kestävästi, ja olemme lanseeranneet Ulla Popken PURE  malliston. Tämä kestävää kehitystä edustava ison koon naistenvaatemallisto on ...

 • valmistettu ympäristöystävällisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti
 • saanut inspiraatiota luonnosta
 • OEKO-TEX® Standard 100  sertifioitu (useilla vaatteilla on myös GOTS-tunnus)
 • suunniteltu herkissä maanläheisissä luonnonsävyissä
 • helposti yhdistettävissä kaikkiin perusasusteisiin

Yksi mallisto moneen lähtöön

Ole reilusti mikä olet! Sillä sellaisena olet juuri niin kuin pitääkin. Me autamme sinua ilmentämään tämän vaatetuksessasi. Ne ajat, jolloin muodokkaiden naisten muotivaatteiden valikoima oli rajallinen, ovat onneksi ohi. Nykyään pluskoon vaatteita ja mallistoja on moneen makuun ja erilaisiin käyttötarkoituksiin:

Klassista ja omaperäistä muotia isoissa ko’oissa jokaiseen päivään

Naisten klassikoilla kuten pluskoon t-paidoilla ja farkuilla selvität arjen. Kuviollisilla mekoilla, statement-paidoilla, perussvetareilla tai vintage-muodin vaatteilla ylipainoisille käännät naisellisen kurvikkuutesi aina eduksesi. Oikeilla väri- ja kuviovalinnoilla ohjaat katseet pois ylimääräisistä kiloista.
Muuten: Onko Studio Untold mallisto jo tuttu sinulle? Se tarjoaa naisten nuorekasta muotia isoissa ko’oissa – tyylikkäitä vaatteita edullisissa kuoseissa ja aina ajan hermolla!

Menestyjän tyyliä toimistossa

Vartalonmukaisista hameista, puseroista, suoralinjaisista housuista ja bleisereistä pluskoossa voit koota mitä erilaisimpia elegantteja bisnesasuja. Isokokoisten muotivaatteillamme annat osaavan ja pätevän vaikutelman joka päivä.
Vinkki: Löydä ja osta suurten kokojen muotivaatteita selection-sarjasta. Se on Ulla Popkenin huippumallisto. Tämä menestyjän mallisto muuntaa naiselliset klassikot ajanmukaisiksi muodin huipuiksi.

Pluskoon muotia juhlatilaisuuksiin

Häät, syntymäpäivät ja muut merkkipäivät – juhlan arvoisia kaikkinensa. Ulla Popkenilta löydät monipuolisen valikoiman naisten iltapukuja isoissa ko’oissa – tietenkin kookkaiden naisten muodoille suunniteltuina, jotta elegantti ei saa käyttäjäänsä vaikuttamaan todellista suuremmalta. XXL-verkkokaupastamme löydät muotivaatteita lihaville, joista saat aina tyylikkään asukokonaisuuden!

Liikunnan nautintoa ison koon urheiluvaatteilla

Olitpa joogaaja, salikuntoilija, hiihtäjä, kävelijä tai vaeltaja – meillä on sinulle muodikkaita ison koon vaatteita, jotka myös liikkuessasi istuvat täydellisesti ja hengittävät.

Seksikkäitä alusvaatteita suurissa ko’oissa

Tunne olosi kauniiksi Ulla Popkenin rintaliiveissä, bustier-tyyppisissä yläosissa ja alushousuissa – juuri oikeat asusteet romanttisiin hetkiin ja itsetuntoa arkeen. Pluskoon verkkokaupastamme voit ostaa paitsi vietteleviä yöasuja myös muotoilevia shapewear-alusvaatteita. Pluskoon naistenvaatteiden alla ne luovat tasaiset ääriviivat, napakat kurvit ja hyvän olon liikkuessasikin.

Trendikkäästi kaikkina vuodenaikoina

Tutustu muodikkaisiin pluskoon uima-asuihin, joissa tunnet esiintyväsi eduksesi rannalla tai altaalla. Niiden päälle sopivat pluskoon hameet, kesämekot, topit ja muut asusteet kauden ajankohtaisissa väreissä. Pukeudu kylminä päivinä hemmottelevan pehmeään neulepuseroon tai lämpimään takkiin, joka korostaa vyötäröäsi. Tietenkin voit ostaa täältä myös muita ison koon muotivaatteita – aina viimeisiä muotivirtauksia seuraten!

JP1880 – For real men only

Ulla Popkenilta voit ostaa myös miesten JP1880-merkin vaatteita. Se tarjoaa muodikkaita vaatteita tukeville miehille suurissa ko’oissa, jotka istuvat täydellisesti ja ovat mukavia päällä. Valikoima kattaa kaiken isokokoisten miesten vapaa-ajan vaatteista elegantteihin bisnesasuihin ja asusteisiin. JP1880:n ainutlaatuinen FLEXNAMIC®-leikkaus erityisine vyötärönmittoineen ja pituuksineen takaa täydellisen istuvuuden

Helppoja ostoksia – Ulla Popken

Haluatko esiintyä juuri sellaisena kuin olet? Iloita vartalostasi peittelemättä sen heikkouksia? Tilaa silloin Ulla Popkenin verkkokaupasta isojen naisten muotivaatteita. Siitä on sinulle monta etua:

 • ei vähimmäistilausta
 • käytännöllinen taulukko koon määritykseen
 • monia maksutapoja: PayPal ja luottokortti
 • toimitus valitsemaasi PostNordin noutopisteeseen 
 • maksuton palautus postitse 
 • hienoja säästötarjouksia, kuten syntymäpäiväalennus ja kampanjat

Seuraa näin julkkisten ja verkkovaikuttajien mallia. Ja sinäkin voit antaa inspiraatiota läheisillesi: tilaa muodokkaiden omaleimaisia muotivaatteitamme verkosta, käännä kurvisi eduksesi ja näytä, miten hyvä olo sinulla on nahoissasi!

Usein kysyttyä isojen kokojen vaatteistamme

Mistä alkavat vaatteiden isot koot?

Pluskoon vaatteilla tarkoitetaan nykyään vaatteita, joiden koko ylittää tavanomaiset vaatekoot. Useimmiten ison koon vaatteet alkavat koosta 40. Ulla Popkenin verkkokaupasta löydät koosta 42 alkaen muotivaatteita, jotka korostavat naisellisuuttasi ja joissa tunnet olevasi juuri täydellisessä asussa.

Millaisia suuren koon vaatteita on tarjolla toimistoon?

Huoliteltu ulkonäkö on äärimmäisen tärkeä työelämässä, ja myös isokokoisille naisille tyylikäs olemus työssä on tärkeää. Ulla Popkenilta löydätkin muodikkaita bisnesnaisen vaatteita isoissa ko’oissa: valitsitpa elegantin paitapuseron, jonka voit yhdistää tyylikkäästi polvipituiseen hameeseen, tai ison koon bleiserin ja kangashousut toimistoasuksi, joka huomataan.

Millaisia mukavia ison koon vaatteita on tarjolla vapaa-aikaan?

Arvostatko mukavuutta ja liikkumisen vapautta myös vapaa-ajan asuissasi? Tutustu silloin isojen kokojen arkivaatteiden suuriin valikoimiin verkossa. Leveitä tunikoita, naisten rentoja t-paitoja, stretch-farkkuja ja paljon muuta – Ulla Popkenilta löydät taatusti juuri sinulle sopivat muotivaatteet!
 

Näytä enemmän