Luokat

Ison koon naisten housut: Ulla Popken rentoon, sporttiseen tai tyylikkääseen menoon

Ne ovat todellisia monitaitureita ja kuuluvat jokaisen naisen perusvaatetukseen. Ne voivat olla urheilullisia, naisellisia tai elegantteja. Isojen kokojen naisten housumme ovat monipuolisia ja muunneltavia. Löydä vaikkapa väljästi istuvat kuviolliset mallit, mukavat ja silti tyylikkäät toimistohousut sekä farkut, joissa muotosi esiintyvät edukseen. Valikoimistamme löytyvät pehmeät leggingsit kotioloihin, kuten myös svetari-, verkkari- tai tekniset housut liikuntaan. Rennon leikkauksen shortseilla, naisellisilla caprihousuilla ja kevyillä, väljillä suuren koon housuilla voit lämpiminä päivinä pukeutua tyylikkäästi ja ilmavasti.
Selaa nyt verkkokauppamme tarjonta ja ihastu valikoiman runsauteen. Suuren koon naisten housut ovat ehdoton osa vaatevarastoasi, mutta sen lisäksi niiden etuna on erinomainen istuvuus:

  • hoikat ääriviivat
  • miellyttävät kuosit
  • ongelma-alueiden peittyminen
  • useissa malleissa miellyttävä, joustava vyötärö
  • naisten housut suuressa koossa pehmeistä, joustavista materiaaleista

Suuren koon naisten housujemme korkea laatu ja huolellinen viimeistely takaavat, että olosi tuntuu kaikin puolin miellyttävältä. Osta nyt uudet muodokkaiden naisten suosikkihoususi verkosta Ulla Popkenilta!

Täydelliset mallit pluskoon naisille

Halusitpa korostaa naisellisen pyöreitä muotojasi tai peittää ongelma-alueita, ison koon naisten housumme täyttävät tarpeesi:

Itsekriittisille muodokkaille

Marlenehousuille tyypillistä ovat suora leikkaus, leveät lahkeet ja korkea vyötärö. Ne ovat ihanteellinen malli, jos sinulla on tukevat reidet ja ylimääräistä vatsaa ja haluat häivyttää ne tyylikkäästi. Housuhameenomaiset culottehousut ovat tämän mallin muunnelma. Niissäkin on leveät lahkeet, mutta ne ulottuvat vain säären puoliväliin. Nämä mallit ovat ihanteellisia keveitä kesähousuja ison koon naisille, koska ne myötäilevät vartaloa ilmavasti.

Kurveistaan ylpeille

Vartalosi upeat linjat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa suuren koon naisten housuissamme, jotka korostavat vartaloa ja kapenevat alaspäin. Tällaisia malleja voit ostaa esimerkiksi bengaliinista valmistettuina. Tämä erikoinen, muotonsa pitävä materiaali takaa täydellisen istuvuuden ja käyttömukavuuden vartaloa korostavissa kuoseissa. Yksi vaihtoehto ovat myös isokokoisten naisten chinohousut. Ne istuvat reisien kohdalla väljemmin ja kapenevat hieman alaspäin. Jos sinulla on tukevat reidet, nämä housut ovat sinulle omiaan. Naisten ison koon farkut skinny-leikkauksella luovat naiselliset ääriviivat, jotta muotosi esiintyvät edukseen. 

Kaikkiin tilanteisiin sopivat naisten housut suuressa koossa

Eleganttiin tyyliin

Hienolla materiaalillaan ja muodikkaalla muotoilullaan bengaliinihousut ovat sopiva seuralainen toimistoon, virallisiin tapaamisiin ja erikoisiin tilaisuuksiin. Jos etsit vaatteita toimistoon, tarkasta myös bisneshousujemme valikoima  ja osta ison koon malleja upeista, sileistä kankaista toimistoon sopivissa väreissä, kuten musta, sininen ja beesi. Tyylikkään vaikutuksen tekevät myös leveälahkeiset, väljät slinkyhousut, jotka ovat mukavia päällä. Yksinkertaisella, klassisella muotoilulla ne sopivat toimistoon. 

Sporttiseen tyyliin


Kuulutko niihin kurvikkaisiin, jotka ovat aina liikkeellä? Silloin ihastut varmasti suurikokoisille naisille tarjoamiimme sporttisiin, teknisiin housuihin, joita on sekä pitkinä että lyhyinä. Meiltä löydät sopivat vaatteet pyöräretkille, sauvakävelyyn, zumbaan, salille menoon ja muuhun liikuntaan
Verryttelyhousuissamme on väljä leikkaus, joustava vyötärö ja hengittävä materiaali. Useimmissa malleissa on karhennettu sisäpinta, joka imee hyvin kosteutta. Nämä isojen naisten housut ovat mukavia myös kotioloissa, vaikkapa leppoisan tv-illan asuna. Ulkoliikuntaan suosittelemme Ulla Popkenin softshellhousuja, jotka hylkivät vettä, pitävät tuulta ja hengittävät. Lämpiminä kesäpäivinä voit täydentää liikunta-asuasi pyöräilyhousuilla.

Rennon tyylikäs

Marlenehousut ovat muodokkaiden naisten monipuolinen vaate, koska yksinkertaisen tyylikkäinä ne sopivat sekä vapaa-aikaan että toimistoon. Puserolla ilmettä saa juhlallisemmaksi ja t-paidalla taas rennommaksi. 
Kesällä leikkaukseltaan marlenehousuja muistuttavat pellavahousut ovat oikea valinta. Myös ne voit stailata elegantiksi puserolla tai pitsitopilla ja toisaalta rennoksi t-paidalla tai tankkitopilla.

Vinkkejä vartalollesi sopivien ison koon housujen etsintään

Oletko lyhytvartaloinen ja haluat ostaa sopivat ison koon housut? Silloin suosittelemme tummanvärisiä malleja, koska ne saavat sinut näyttämään pidemmältä. Vältä villejä kuviointeja ja valitse mieluummin yksiväriset, alhaalta leveälahkeiset bootcut-housut. Niissä sääret vaikuttavat pidemmiltä. Sama pätee myös naisten ison koon housuihin, joissa on korkea vyötärö, koska sekin saa sinut näyttämään pidemmältä.
Reisien lisäksi ongelmanasi ovat leveät lanteet? Kun vaatteen leikkaus on oikea, vartalosi tuntuu sinusta hyvältä. Tilaa meiltä naisten suuren koon housuja, joissa on erillinen vyötärökappale ja suorat lahkeet
Hoikkia pohkeita korostat malleilla, joissa on vartalonmyötäiset, alaspäin kapenevat lahkeet, kuten bengaliinihousuilla. 7/8-housut ja muut lyhyempilahkeiset housut vetävät huomion niihin vartalonosiin joilla haluat häikäistä.
Tutustu nyt naisten isojen kokojen housuvalikoimiimme ja valitse suosikkisi.

Usein kysyttyä naisten isojen kokojen housuista

Millaiset kengät sopivat isokokoisten naisten housuihin?

On useita erilaisia kenkiä, jotka sopivat hyvin isojen kokojen naisten housuihin. Kenkien valinta riippuu pääasiassa tilaisuudesta. Esimerkiksi ison koon farkut voit yhdistää rennosti sporttisiin lenkkareihin tai elegantisti seksikkäisiin korkokenkiin.

Millaiset ison koon housut kannattaa valita juhlatilaisuuksiin?

Oletko saanut kutsun syntymäpäiville tai menetkö illastamaan ystävien kanssa? Juhlallisiin menoihin ovat omiaan hyvin laskeutuvasta kankaasta tehdyt ison koon housut. Elegantit housut sopivat hyvin puseroon, korkeisiin korkoihin ja huomiota herättäviin asusteisiin; yhdessä ne muodostavat tyylikkään asukokonaisuuden.

Millaiset ison koon naisten housut kannattaa valita, kun vatsa pyrkii esiin?

Jos vatsa alkaa näkyä, suosittelemme muodokkaiden naisten korkeavyötäröisiä housuja. Ne kietoutuvat hienosti lanteidesi ympärille ja korostavat naisellisia muotojasi. Erityisen miellyttäviä päällä ovat joustavavyötäröiset housut, koska ne korostavat ääriviivojasi parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Näytä enemmän
ylös