Model posing on car with navy and white bathing suit with yellow and navy flowers

Uima-asut ympäri vuoden

Meillä uimapukukausi on 365 päivää vuodessa. Ajattelemme, että täydellisesti istuvca uimapuku on välttämätön osa vaatekaappia. Uimapukujen lisäksi löydät meiltä täydelliset rantavaatteet, kengät ja asusteet. Nyt uimaan!

Löydä uimapuku suosikit:

Minkä uima-asun sinä tarvitset?

(Swim)Suits you well

Täydellinen uima-asu ei ainoastaan korosta kurvejasi, vaan antaa myös optimaalisen tuen ja on mukava päällä. Imarteleva, muotoileva, korostava tai vartaloa myötäilevä: meillä on täydellinen uima-asu jokaiselle. Selvitä, mikä testin avula, mikä uima-asu sopii sinulle parhaiten!

Löydä täydellinen uimapuku passi: tee testi nyt.

Lädt ...

Valmiina rannalle

Uimapuku ilman yhteensopivaa rantaasua, on kuin kesä ilman aurinkoa - siksi löydät meiltä rantaasut, jotka täydentävät tyylisi täydellisesti. Näillä kesävaatteilla, kengillä ja asusteilla tunnet olosi kauniiksi paitsi uidessa, myös rannalla!

Aurinkoa näkyvissä

Etsitkö täydellistä uima-asua lomalle? Sitten olet löytänyt oikean paikan! Meiltä löydät täydellisen valikoiman kaikenlaisia ​​uima-asuja tankineista bikineihin. Ihanaa lomaa!

Beach basics

Kun muoti kohtaa toiminnallisuuden: uima-asumme sopivat täydellisesti aktiivisille naisille, sekä vedessä että sen ulkopuolella. Urheilulliset uimapuvumme, uimahameemme ja shortsimme tarjoavat optimaalisen tuen ja niissä on erityisen pehmeä vyötärönauha. Kokeile nyt!