Luokat

Yksinkertaiset, hauskat tai seksikkäät yöasut naisille isoissa ko’oissa – tilaa Ulla Popkenilta

Väljistä yöpaidoista ja perinteisistä pyjamoista viekoitteleviin avokaulaisiin malleihin – verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta löydät sopivat asut nautinnollisiin yöuniin. Pidätkö pitkähihaisen yöpuvun lämmöstä? Nautitko ilmavien yöpaitojen vapaudesta? Vai tuntuuko pitkä trikoopaita omimmalta? Naisten ison koon yöasuissamme olo tuntuu hyvältä. Sillä ne kuvastavat naisellisia muotojasi haluamallasi tavalla ja korostavat persoonallista tyyliäsi. Ulla Popken tarjoaa naisten yöasuja pluskoossa selkeissä, yksivärisissä malleissa, leikkisillä kuvioilla ja pirteillä painatuksilla. Satiininhohtoisilla ja pitsisomisteisilla malleilla korostat naisellisuuttasi taidokkaasti.

Yöpukuja ja yöpaitoja muodokkaille joka tyyliin

Milloinpa olisi parempi tilaisuus olla aivan oma itsensä kuin kodin seinien sisällä? Tilaa kotoiluun naisten yöasuja XXL-koossa, aivan omaan tyylisi mukaan. Niissä olo on ihana ja ne siivittävät unten maille vaipumista. Oletko ilonpisara? Hauskoin painatuksin koristellussa ison koon yöpuvussa tai yöpaidassa säteilet kilpaa auringon kanssa sekä illalla ennen nukkumaanmenoa että aamiaispöydässä. Monet kirkkaat värit hohkavat hyvää mieltä, ja eläin- ja kukkamotiivit kuvastavat mieltymyksiäsi. Lisäksi voit valita nämä kookkaiden naisten yöasut aina vuodenaikaan sopivaksi. Kukat ovat omiaan kesään, puput kevääseen ja talvimotiivit, kuten lumihiutaleet ja porot, joulunalusaikaan. Näyttäydytkö mielelläsi seksikkäänä ja päästät kurvisi illalla oikeuksiinsa? Silloin voit valita viekoittelevan, avokaulaisen ison koon yöpaidan. Ohuen ohuet kankaat, hienot pitsit ja vartaloasi imartelevat leikkaukset – siinä tarpeet eroottiseen tunnelmaan ja itsetunnon vahvistamiseen.

Jos etsit yksinkertaisia perusyöasuja isoissa ko’oissa, löydät silloinkin sopivat mallit Ulla Popkenilta. Osta makusi mukaan yksivärisiä yöpaitoja, pitkiä trikoopaitoja kontrastivärisillä yksityiskohdilla tai kookkaiden naisten yöpukuja, joissa hillityt kuviot koristavat yläosaa tai housuja.


Miellyttäviä materiaaleja hyvään uneen

Ulla Popkenilta löydät ainoastaan sellaisia kookkaiden naisten yöasuja, joissa olosi on mukava koko yön. Malliemme valmistukseen käytetyillä miellyttävillä materiaaleilla on siinä tärkeä osa. Jos mukavuus on sinulle kaikkein tärkeintä, valitse puuvillainen yöpaita, pyjama tai muu pluskoon yöasu. Tällä luonnonmateriaalilla on useita ominaisuuksia, jotka edesauttavat rentoutunutta unta:

  • ilmavuus
  • imukyky
  • ihoystävällisyys
  • pehmeys
  • kestävyys
  • helppohoitoisuus

Lämpimiin kesäöihin sopivat ohuet puuvillakankaat, jotka tuntuvat mukavilta iholla ja hyväilevät vartaloasi. Jos hikoilu on öinen ongelmasi, et juuri huomaa sitä yöasussasi, koska tämä materiaali imee hien itseensä.
Talvikäyttöön puuvilla kudotaan paksummaksi, jolloin se lämmittää ja tuntuu ihanan pehmeältä. Ei haittaa, vaikka paksumpikankaiset mallit olisivat liian lämpimiäkin. Imukykyinen materiaali pysyy kuivana koko yön ja takaa rauhallisen unen.
Lisäetuna on myös, ettei naisten isojen kokojen puuvillayöasuja tarvitse pestä erikseen. Suosikkiyöasusi on siis pesun jälkeen heti valmis käytettäväksi. Jotta asu istuu hyvin eikä kiristä mistään, monet isojen kokojen mallit on valmistettu joustavasta sekoitemateriaalista. Usein puuvillaan sekoitetaan elastaania tai modaalia. Silloin yöasu joustaa, mutta ei rypisty, kestää kulutusta ja pitää muotonsa.
Polyamidia ja muita tekokuituja käytetään etupäässä seksikkäissä, avokaulaisissa yöpaidoissa. Näistä kuiduista voidaan valmistaa keveitä, läpikuultavia kankaita. Ne vetävät katseet puoleensa, koska materiaali hyväilee viekoittelevasti pyöreitä muotojasi.

Vakuutu Ulla Popkenin korkealaatuisista ja mukavista yöasuista isokokoisille naisille ja siivitä uniasi elegantisti.


Ihanteellinen asu nukkumiseen – kaikkina vuodenaikoina

Materiaalin lisäksi myös leikkauksella on merkitystä valittaessa sopivaa isojen naisten yöasua kesään tai talveen. Lämpimään vuodenaikaan kannattaa valita väljä, ilmava yöpaita isossa koossa, joka verhoaa vartalon väljästi ja jättää liikkumisväljyyttä. Isokokoisten naisten pyjamat ovat vaihtoehto, kun niissä on lyhyet hihat ja lahkeet. Niissä tunnet olevasi hieman enemmän pukeutunut, mutta puku ei ole liian lämmin.
Talvella on mukava kaivautua peiton alle pitkään yöpukuun. Jos hikoilet herkästi, voit tilata verkkokaupastamme näitä muodokkaiden naisten yöasuja myös pitkillä housuilla ja lyhythihaisella yläosalla. Jos haluat vapauden tuntua myös viileänä vuodenaikana, suosittelemme pitkiä yöpaitoja. Ne lämmittävät ja verhoavat vartalon keveästi, mutta jättävät silti paljon liikkumisväljyyttä. Näitä malleja on saatavissa olkaimilla ja lyhyillä tai pitkillä hihoilla. Lyhyille naisille näitä suuren koon yöasuja suositellaan keskipitkinä malleina.
Joitakin valikoimamme tuotteita myydään setteinä kahden kappaleen pakkauksissa. Löydettyäsi mieluisan mallin saat niitä vaatekaappiisi kaksi yhdellä kertaa. Tutustu verkkokauppamme koko tarjontaan ja varmista makeat unet kookkaiden naisten yöpaidoillamme ja yöpuvuillamme.
 

Näytä enemmän
ylös