Peruutusehdot

Peruutusoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa sen solmimisesta syytä mainitsematta. Peruuttamisaika on 14 päivää alkaen siitä, kun sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli (ei kuitenkaan tavarantoimittaja) olet/on saanut tavarat haltuunsa. Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on ilmoitettava meille, Popken Fashion GmbH, Am Waldrand 19, D-26180 Rastede, puh. +358 (0) 800 91 60 51, service@ullapopken.fi yksiselitteisellä tavalla (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä, faksilla tai sähköpostitse) päätöksestäsi purkaa sopimus. peruuttamismallilomaketta,se ei kuitenkaan ole pakollista. Peruuttamisajan kuluessa riittää, että ilmoitat meille käyttäväsi peruuttamisoikeutta ennen peruuttamisajan umpeutumista.
 

Peruutuksen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, maksamme sinulle viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesi saapumisesta takaisin kaikki maksut toimituskuluineen, jotka olemme sinulta saaneet (poikkeuksena ne lisäkulut, jotka ovat aiheutuneet jostain muusta haluamastasi toimitustavasta kuin tarjoamastamme edullisesta vakiotoimitustavasta). Takaisinmaksussa käytämme samaa maksutapaa, jolla olet maksanut meille tilauksesi, jollei nimenomaisesti ole muuta sovittu; sinulle ei koidu missään tapauksessa kuluja takaisimaksusta. Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta, kunnes olemme vastaanottaneet tavarat tai kunnes olet todistettavasti lähettänyt tavarat meille sen mukaan, kumpi edellä mainituista ajankohdista on aikaisempi.
Peruutusehtojen loppu
 

Palautusmahdollisuus myymälöihin

Jos et pidä jostain tilauksen tuotteesta, sinun on mahdollista palauttaa kyseinen tuote myös sinua lähellä olevaan myymälään 100 päivän peruutusajan kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta peruutusehtojen mukaisesti (koskee Saksaa ja Luxemburgia). Ota tällöin mukaasi lasku ja palautuslomake. Jos kyseessä on postiennakkolähetys, ota mukaasi postiennakkokuitti.