PUKUKOODI

Kuka sanoo, että mekot ovat tarkoitettu vain muodollisiin tilaisuuksiin? Meidän mekomme todistavat päinvastaisen jokaiselle. Valikoimastamme löytyy muotikuvakkeita monissa eri variaatioissa ja jokaiseen tilanteeseen - mini- ja maximekoista rentoihin ja tyylikkäisiin vaihtoehtoihin. Anna tyylivinkkiemme innoittaa sinua ja löydä meiltä oma pukeutumisesi huomiota herättävään tyyliin!

Minimekko, maksieffekti

Vähemmän on enemmän: tämä pätee ehdottomasti meidän minimekkoihimme! Lyhyet mekot saavat sinut näyttämään pidemmältä, korostavat jalkojasi - ja ovat täydellisiä lämpimiin kevät- ja kesäpäiviin. Tutustu valikoimaamme ilmavia A-linjaisia minimekkoja sekä monia muita malleja, joilla teet todella upean vaikutuksen.
Minimekot

Midi - uusi trendipituus

Pohkeenmittaiset mekot ovat ehdoton valinta tyylikkäille naisille. Nämä kauniisti heiluvat mekot korostavat vyötäröä, peittävät jalat imartelevasti ja luovat rennon siluetin. Yhdistä midi-mekkosi tennareihin tai saappaisiin luodaksesi trendikkään katutyylisen asukokonaisuuden, tai päivitä ilmeesi eleganteilla korkokengillä.
Midi-mekot

Maksimekot rennoista juhlallisiin

Maksimekkojen tunnusomainen piirre on luonnollisesti niiden pitkä leikkaus, joka yleensä ulottuu nilkkoihin asti. Erilaisten kuvioiden, materiaalien ja istuvuuksien ansiosta on kuitenkin lukemattomia erilaisia ​​maksimekkomalleja. Haluatko luoda rentoja vapaa-ajan asuja vai etsitkö juhlavaa iltapukua? Meiltä löydät täydellisen kokonaisuuden maksimekon ympärille.
Maksimekot