Tietosuojaseloste www.ullapopken.fi

Tietosuoja

Sydämellisesti tervetuloa Popken Fashion GmbH:n verkkosivulle!
Iloitsemme käynnistäsi verkkosivuillamme ja kiitämme mielenkiinnostasi yritystämme, tuotteitamme ja verkkosivujamme kohtaan. Yksityisyytesi suojaaminen verkkosivujamme käyttäessäsi on meille tärkeää. Seuraavassa kerromme sinulle, kuinka käsittelemme tietojasi tietosuoja-asetuksen (GDPR) 13 artiklan mukaisesti.

Vastuuhenkilö
Seuraavassa esitetystä tietojen käsittelystä vastaa julkaisutiedoissa mainittu taho.

Käyttötiedot
Kun vierailet verkkosivuillamme, verkkopalvelimillemme tallennetaan väliaikaisesti niin kutsuttuja käyttötietoja tilastollisiin tarkoituksiin voidaksemme parantaa verkkosivujemme laatua. Kyseinen tietue koostuu seuraavista:
  • haettujen sisältöjen nimi ja osoite
  • haun päiväys ja kellonaika,
  • siirretty tietomäärä,
  • haun tila (sisältö siirretty, sisältöä ei löydetty),
  • käytetyn verkkoselaimen ja käyttöjärjestelmän kuvaus,
  • viittauslinkki, josta käy ilmi, miltä sivulta käsin sivullemme on päädytty,
  • haun tekevän tietokoneen IP-osoite, joka lyhennetään siten, ettei henkilön tunnistaminen ole mahdollista.
Kyseiset protokollatiedot analysoidaan anonyymisti.

IP-osoitteen tallennus turvatarkoituksiin
Näiden lisäksi tallennamme verkkoselaimesi välittämän IP-osoitteen lyhennetyssä muodossa, tiukasti tarkoitukseen sidotusti seitsemän päivän ajaksi, jotta voimme tunnistaa, rajoittaa ja poistaa verkkosivujamme kohtaan suunnatut hyökkäykset. Tämän ajan kuluttua poistamme tai anonymisoimme IP-osoitteen. Oikeusperuste on GDPR:n 6 artikla 1 kohta 1 lause f alakohta.

Tietoturva
Käytämme teknisiä ja organisatorisia toimia voidaksemme suojata tietojasi mahdollisimman kattavasti epätoivotulta käytöltä. Verkkosivuillamme käytetään salausta. Tietosi välitetään tietokoneeltasi palvelimillemme ja takaisin internetin kautta TLS-salauksella suojattuina. Tunnistat tämän pääasiassa siitä, että selaimesi tilapalkissa näkyy suljettu lukkosymboli ja osoiterivi alkaa https://.

Välttämättömät evästeet
Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, jotka ovat välttämättömiä verkkosivujemme toiminnan kannalta.
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi ja voidaan lukea sieltä. Evästeet jaetaan istuntokohtaisiin evästeisiin, jotka poistetaan heti kun suljet selaimen, ja pysyviin evästeisiin, jotka pysyvät tallennettuina yksittäisten istuntojen jälkeenkin.
Osakseen nämä evästeet sisältävät ainoastaan tietoja tietyistä asetuksista eikä niitä voida liittää eri henkilöihin. Niitä voidaan myös tarvita käyttäjän opastamiseen, turvallisuuteen ja sivujen toteuttamiseen.
Me käytämme evästeitä GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen f alakohdan perusteella.
Voit määrittää selaimesi asetukset siten, että saat tiedon evästeiden asettamisesta. Näin evästeiden käytöstä tulee läpinäkyvää. Lisäksi voit poistaa evästeet milloin tahansa selaimen asetuksista ja estää uusien evästeiden asettamisen. Huomaa, etteivät verkkosivumme tässä tapauksessa mahdollisesti enää näy oikein ja osa toiminnoista ei enää toimi teknisesti.

Tarjoaja Tarkoitus Tallennuksen kesto Riittävä tietosuojataso
Anonymous-consents Evästebannerikyselyn ohje 1 vuosi Käsittely EU/ETA-alueella.
Bazaarvoice Verkkoanalytiikka 1 vuosi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Jos haluat kieltää käsittelyn,
älä käytä enää verkkosivuamme.
brandName Merkin valinta Istunto Käsittely EU/ETA-alueella.
Cookie-notification Evästebannerin kysely 1 vuosi Käsittely EU/ETA-alueella.
Dynamic Yield Personoidut verkkosivusisällöt Istunto / 30 päivää / 1 vuosi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Jos haluat kieltää käsittelyn,
älä käytä enää verkkosivuamme.
Dynatrance (rxvt) Istunnon aikakatkaisu Istunto Käsittely EU/ETA-alueella.
JSESSIONID Nykyisen istunnon tunnistus Istunto Käsittely EU/ETA-alueella.

Vierailijoiden mittaaminen
Jotta osaamme sovittaa verkkosivumme tarvetta vastaaviksi, käytämme verkkoanalyysityökaluja. Tämä luo käyttöprofiileja pseudonyymien pohjalta. Tätä varten päätelaitteellesi tallennetaan pysyviä evästeitä, jotka voimme lukea. Lisäksi on mahdollista, että haemme selaimestasi tai päätelaitteestasi uudelleentunnistusominaisuuksia (esim. niin kutsuttuja selaimen sormenjälkiä tai lyhentämättömän IP-osoitteesi). Tämän avulla voimme tunnistaa verkkosivullemme palaavat vierailijat ja laskea heidät sellaisiksi.

Lisäksi käytämme vierailijoiden mittaamisessa seuraavia toimintoja:

  • Rikastamme pseudonyymejä tietoja muilla tiedoilla, joita saamme kolmansilta palveluntarjoajilta. Näin kykenemme määrittämään verkkosivumme vierailijoiden demografiset piirteet, esim. iän, sukupuolen ja asuinpaikan.
  • Käytämme tunnistamismenetelmää, joka mahdollistaa verkkosivun vierailijoiden hiirenliikkeiden tunnistamisen ja analysoinnin jälkeenpäin.

Tietojen käsittelyn perusteena on antamasi suostumus GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen a alakohta tai Saksan televiestintälain 15 § 3 kohta 1 lause, mikäli olet antanut suostumuksesi kysymysbannerissamme.Tietojen käsittelyn perusteena on antamasi suostumus GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen a alakohta tai Saksan televiestintälain 15 § 3 kohta 1 lause, mikäli olet antanut suostumuksesi kysymysbannerissamme.
Keitä kolmannen osapuolen palveluntarjoajia käytämme tässä yhteydessä?
Seuraavassa nimeämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä verkkosivumme vierailijoiden mittaamisessa. Mikäli tietoja tässä yhteydessä käsitellään EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella, huomaa, että on mahdollista, että viranomaiset pääsevät käsiksi tietoihin turvallisuus- ja valvontatarkoituksessa, ilman että saat siitä tietoa tai voit tehdä valitusta. Mikäli me käytämme palveluntarjoajia epävarmoissa kolmansissa maissa ja sinä annat suostumuksesi, tapahtuu siirto kolmanteen maahan GDPR:n 49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.

Tarjoaja Enimmäistallennusaika Riittävä tietosuojataso Suostumuksen peruminen
Google Analytics 24 kuukautta Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Econda 24 kuukautta Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.

Kolmansien osapuolten palveluntarjoajien seurantatekniikat mainostarkoituksiin
Käytämme laiterajat ylittäviä seurantatekniikoita, jotta sinulle voidaan näyttää meidän verkkosivullemme tekemäsi vierailun pohjalta kohdennettua mainontaa muilla internet-sivuilla ja voimme määrittää, kuinka tehokkaita omat mainostoimemme ovat olleet.
Tietojen käsittelyn perusteena on antamasi suostumus GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen a alakohta tai Saksan televiestintälain 15 § 3 kohta 1 lause, mikäli olet antanut suostumuksesi kysymysbannerissamme. Suostumuksesi on vapaaehtoinen ja sen voi milloin tahansa perua.
Kuinka seuranta tapahtuu?
Kun vierailet verkkosivullamme, on mahdollista, että edellä mainitut kolmansien osapuolten palveluntarjoajat etsivät uudelleentunnistusominaisuuksia (esim. nk. selaimen sormenjälkiä) selaimeltasi tai päätelaitteeltasi, analysoivat IP-osoitteesi, tallentavat päätelaitteellesi uudelleentunnistusominaisuuksia tai lukevat niitä sieltä (esim. evästeet) tai pääsevät käsiksi yksittäisiin seurantapikseleihin.
Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käyttää yksittäisiä ominaisuuksia päätelaitteesi tunnistamiseen muilla internet-sivuilla. Me voimme tilata kyseisiltä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta mainoksia liittyen sivustollamme vierailtuihin sivuihin.
Mitä laiterajat ylittävä seuranta tarkoittaa?
Mikäli kirjaudut kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluun omilla käyttäjätiedoillasi, kyseiset uudelleentunnistamisominaisuudet voidaan liittää toisiinsa eri selaimilla ja päätelaitteilla. Jos kolmannen osapuolen palveluntarjoaja on esim. luonut erilliset uudelleentunnistusominaisuudet käyttämällesi kannettavalle tietokoneelle, pöytäkoneelle tai käyttämällesi älypuhelimelle tai tabletille, nämä erilliset ominaisuudet voidaan liittää toisiinsa, kun käytät jotain kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palvelua kirjautumistiedoillasi. Tällä tavoin kolmannen osapuolen palveluntarjoaja voi myös kohdentaa mainoskampanjamme eri päätelaitteille.
Keitä kolmannen osapuolen palveluntarjoajia käytämme tässä yhteydessä?
Seuraavassa nimeämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä mainostarkoituksissa. Mikäli tietoja tässä yhteydessä käsitellään EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella, huomaa, että on mahdollista, että viranomaiset pääsevät käsiksi tietoihin turvallisuus- ja valvontatarkoituksessa, ilman että saat siitä tietoa tai voit tehdä valitusta. Mikäli me käytämme palveluntarjoajia epävarmoissa kolmansissa maissa ja sinä annat suostumuksesi, tapahtuu siirto kolmanteen maahan GDPR:n 49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.

Tarjoaja Tarkoitus Riittävä tietosuojataso Suostumuksen peruminen
Cleverpush Markkinointi Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Criteo Markkinointi Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Econda Analyysi Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Facebook (USA ja/tai Irlanti) Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Fraud0 Analyysi Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Google Analytics 4 Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Google Analytics Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Google ADS Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Google Remarketing Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Tectumedia Markkinointi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.

Upotetut videot
Upotamme verkkosivuillemme videoita, joita ei tallenneta palvelimillemme. Kun avaat sivustomme sivun, jolla on upotettuja videoita, ladataan kolmannen osapuolen palvelutarjoajan sisältö, joka näkyy videoissa. Näin kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saa tiedon, että olet avannut meidän sivumme sekä tässä yhteydessä tarvittavat tekniset käyttötiedot.
Me emme voi vaikuttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajan suorittamaan tietojen jatkokäsittelyyn millään tavoin.
Upottamisen oikeusperusteena toimii GDPR:n 6 artikla 1 kohta 1 lause f alakohta, ja tarkoituksena on tehdä sivustamme mahdollisimman puhutteleva ja informatiivinen.

Tarjoaja Enimmäistallennusaika Riittävä tietosuojataso Suostumuksen peruminen
YouTube / Google LLC (USA) 24 kuukautta Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Vimeo 24 kuukautta Käsittely EU/ETA-alueen sisällä Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.

Karttapalvelut
Upotamme verkkosivuillemme karttapalveluita, joita ei tallenneta palvelimillemme. Kun avaat sivustomme sivun, jolla on upotettuja karttapalveluita, ladataan kolmannen osapuolen palvelutarjoajan sisältö, joka mahdollistaa karttapalvelut. Näin kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saa tiedon, että olet avannut meidän sivumme sekä tässä yhteydessä tarvittavat tekniset käyttötiedot.
Me emme voi vaikuttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajan suorittamaan tietojen jatkokäsittelyyn millään tavoin.
Upottamisen oikeusperusteena toimii GDPR:n 6 artikla 1 kohta 1 lause f alakohta, ja tarkoituksena on mahdollistaa karttapalvelujen käyttö.
Lisäksi kysymme paikkakuntaasi tehdäksemme karttapalvelun käytöstä sinulle helpompaa. Tämä perustuu antamaasi suostumukseen.

Tarjoaja Enimmäistallennusaika Riittävä tietosuojataso Suostumuksen peruminen
Google (USA) 24 kuukautta Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.

Uutiskirjeen tilaus ja lähetys
Voit tilata verkkosivultamme uutiskirjeen. Huomaa, että tarvitsemme uutiskirjeen tilaukseen tiettyjä tietoja (vähintään sähköpostiosoitteesi).
Uutiskirje lähetetään vain, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen a alakohdan mukaisesti. Tehtyäsi tilauksen verkkosivultamme saat vahvistussähköpostiviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen (niin kutsuttu vahvistettu suostumus). Voit milloin tahansa perua suostumuksesi. Helppo tapa perua suostumuksesi on esim. jokaisessa uutiskirjeessä olevan tilauksen perumislinkki tai soittaminen palvelunumeroon.
Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä tallennamme aiemmin mainittujen tietojen lisäksi muita tietoja, mikäli ne ovat tarpeen voidaksemme todistaa, että olet tilannut uutiskirjeemme. Tällaisia voivat olla täydellinen IP-osoite uutiskirjeen tilauksen tai vahvistuksen aikana sekä kopio lähettämästämme vahvistussähköpostista. Kyseisen tietojenkäsittelyn oikeusperusteena toimii GDPR:n 6 artikla 1 kohta 1 lause f alakohta, ja tarkoituksena on todistaa uutiskirjeen lähettämisen lainmukaisuus.
Jos tilaat uutiskirjeemme, pyydämme sinulta tilausprosessin aikana suostumusta uutiskirjeiden seurantaan. Jos annat meille kyseisen suostumuksen GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen a alakohdan mukaisesti, liitämme uutiskirjeeseemme yksilöllisen seurantapikselin, jonka avulla voimme tunnistaa, milloin avaat meiltä saamasi uutiskirjeen, ja yksilöimme uutiskirjeen linkit siten, että voimme analysoida, milloin mitäkin linkkiä napsautetaan.
Mikäli haluat perua suostumuksesi, käytä kussakin uutiskirjeessä olevaa linkkiä, jolla voit perua tilauksesi tai muuttaa suostumustasi.

Muut tekniset kolmansien osapuolten sisällöt ja toiminnot ilman suostumusta
Käytämme verkkosivujemme esittämiseen seuraavassa mainittuja kolmansien osapuolten palveluntarjoajien teknisiä toimintoja ja sisältöjä.
Kun avaat sivustomme sivun, ladataan kolmannen osapuolen palvelutarjoajan sisältöjä, jotka mahdollistavat nämä toiminnot ja sisällöt. Näin kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saa tiedon, että olet avannut meidän sivumme sekä tässä yhteydessä tarvittavat tekniset käyttötiedot.
Me emme voi vaikuttaa kolmannen osapuolen palveluntarjoajan suorittamaan tietojen jatkokäsittelyyn millään tavoin. Upottamisen oikeusperusteena toimii GDPR:n 6 artikla 1 kohta 1 lause f alakohta, ja tarkoituksena on tehdä sivustamme mahdollisimman puhutteleva ja informatiivinen.

Tarjoaja Enimmäistallennusaika Riittävä tietosuojataso Suostumuksen peruminen
Bazaarvoice 1 vuosi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.
Dynamic Yield 1 vuosi Ei määritetty riittävää tietosuojatasoa.
Siirto tapahtuu GDPR:n
49 artiklan 1 kohdan a alakohdan perusteella.
Jos haluat perua suostumuksesi,
napsauta tästä ja valitse
kyseinen kohta banneristamme.

Tallennuksen kesto
Siltä osin kun emme jo ole ilmoittaneet erikseen tallennuksen kestoa, poistamme henkilötiedot, kun niitä ei enää tarvita mainittuun käsittelytarkoitukseen eikä mikään lakisääteinen velvoite estä niiden poistamista.

Oikeutesi rekisteröitynä henkilönä
Kun henkilötietojasi käsitellään, GDPR antaa sinulle rekisteröitynä henkilönä tiettyjä oikeuksia: Oikeus saada pääsy tietoihin (GDPR 15 artikla)

Sinulla on oikeus pyytää tieto siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja; mikäli näin on, sinulla on oikeus tutustua näihin henkilötietoihin ja GDPR:n 15 artiklassa erikseen mainittuihin tietoihin taking into account the limitations according to Section 31 and 34 of the Data Protection Act of Finland 1050/2018.

Oikeus tietojen oikaisemiseen (GDPR 16 artikla)

Sinulla on oikeus vaatia oikaisemaan sinua koskevat virheelliset henkilötiedot ja tarvittaessa täydentämään epätäydelliset tiedot taking into account the limitations according to Section 31 of the Data Protection Act of Finland 1050/2018.

Oikeus tietojen poistamiseen (GDPR 17 artikla)

Sinulla on oikeus vaativia sinua koskevien henkilötietojen poistamista viivytyksettä, mikäli GDPR:n 17 artiklassa määritetyt syyt täyttyvät.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (GDPR 18 artikla)

Sinulla on oikeus vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista rekisterinpitäjän suorittaman tarkastuksen ajaksi, jos jokin GDPR:n 18 artiklassa määritetyistä edellytyksistä täyttyy, esim. jos olet vastustanut käsittelyä taking into account the limitations according to Section 31 of the Data Protection Act of Finland 1050/2018..

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (GDPR 20 artikla)

GDPR:n 20 artiklassa määritellyissä tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada itseäsi koskevat henkilötiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai vaatia tietojen siirtämistä kolmannelle osapuolelle.

Suostumuksen peruuttaminen (GDPR 7 artikla)

Mikäli tietojen käsittely tapahtuu suostumuksesi perusteella, sinulla on GDPR:n 7 artiklan 3 kohdan mukaisesti oikeus perua suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Huomaa, että suostumuksen peruminen vaikuttaa vain tulevaan tietojen käsittelyyn. Se ei koske tietojen käsittelyä, joka on tapahtunut ennen suostumuksen perumista.

Vastustamisoikeus (GDPR 21 artikla)

You have the right to object according Art 21 GDPR taking into account the limitations according to Section 31 of the Data Protection Act of Finland 1050/2018.Jos tietoja kerätään GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen f alakohdan (tietojenkäsittely oikeutettujen etujen perusteella) tai GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan 1 lauseen e alakohdan (tietojenkäsittely yleisen edun perusteella tai julkisen vallan käyttämiseksi) mukaisesti, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä milloin tahansa erityisestä tilanteestasi johtuvasta syystä. Tämän jälkeen emme enää käsittele henkilötietoja, paitsi jos käsittelylle on todistettavasti pakottavia perusteltuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos käsittely palvelee oikeudellisten vaatimusten esittämistä, toteuttamista tai puolustamista.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (GDPR 77 artikla)

Sinulla on GDPR:n 77 artiklan mukaisesti oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos olet sitä mieltä, että sinua koskevien tietojen käsittelyssä rikotaan tietosuojasäännöksiä. Voit käyttää valitusoikeutta erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa on sinun tavanomainen asuinpaikkasi tai työpaikkasi tai jossa väitetty rikkominen on tapahtunut.

Oikeuksiesi käyttäminen

Ellei edellä toisin ole mainittu, ota yhteyttä julkaisutietoissa mainittuun tahoon, jos haluat käyttää oikeuksiasi.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot
Ulkoinen tietosuojavaltuutettumme antaa sinulle mielellään tietoja tietosuojaan liittyen seuraavassa osoitteessa:

FIRST PRIVACY GmbH
Konsul-Smidt-Straße 88
D-28217 Bremen
Sähköposti: service@ullapopken.fi

Jos otat yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme, ilmoita myös julkaisutiedoissa mainittu vastuullinen taho.