Luokat

Bleisereitä isoissa ko’oissa ja housupukuja eleganttiin pukeutumiseen

Siskontytön kastetilaisuus, lapsenlapsen häät tai oma pyöreä syntymäpäivä – on lukemattomia tilaisuuksia, joihin haluat pukeutua elegantisti, muodikkaasti ja silti mukavasti. Ajanmukaista pukeutumista on hyvin leikattu bleiseri, joka saa kookkaankin vartalon näyttämään hyvältä. Bleiseri sopii mitä erilaisimpiin keveisiin yläosiin; voit yhdistää sen niin puseroon kuin toppiinkin. Sopivilla housuilla siitä tulee housupuku, joka vaikuttaa juhlavalta XXL-koossa – ja oikealla leikkauksella se saa vartalosi vaikuttamaan pidemmältä.


Oikeat muodot oikealla bleiserillä

Muodokkaiden naisten bleiseri ei saa vaikuttaa isolta – päinvastoin. Se voi muotoilla siluettia kauniisti ja antaa hoikemman vaikutelman. Pidä mielessä, että kun bleiseri on kiinni, siinä on V-kaula-aukko. Siksi kaula ja ylävartalo vaikuttavat pidemmiltä. Vartalonmukaiseksi leikattu vyötärö on aina edullinen kokonaiskuvan kannalta. Se korostaa vartalon kapeinta kohtaa ja luo erityisen naisellisen siluetin – myös runsas povi vaikuttaa tällaisella leikkauksella sopusuhtaisemmalta. Kaiken kaikkiaan on eduksi, jos jakun kangas myötäilee vartalon muotoja, koska väljät kuosit saavat sinut näyttämään kookkaammalta kuin oletkaan. Jos valitset vartalon muotoja korostavan mallin, kankaassa on hyvä olla jonkin verran stretch-kuitua, sillä se antaa liikkumisväljyyttä. Olipa bleiserisi koko 46, sitä suurempi tai pienempi: se luo aina naiselliset ääriviivat ja korostaa kurvejasi parhaalla mahdollisella tavalla.


Aina hyvä valinta: naisten juhlavat housuasut pluskoossa

Viimeisen päälle elegantin juhla-asun täydentävät bleiseriin sopivat housut. Tällainen housupuku on upea, juhlava asu muodokkaillekin naisille – tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kun bleiseri ja housut ovat samaa väriä ja materiaalia, ne näyttävät kuin toisilleen luoduilta. Niitä voi tilaisuuden mukaan täydentää erilaisilla puseroilla, topeilla ja asusteilla. Hillityillä väreillä ja ajattomalla leikkauksella housupuku on perusasu, jota voit käyttää mitä erilaisimmissa juhlissa, mutta myös bisnesasuna. Jotta naisten housupuvut näyttävät arvokkailta suurissakin ko’oissa, myös housujen on istuttava hyvin. Tässäkin kankaan stretch-osuus takaa käyttömukavuuden ja liikkumisväljyyden. Kartionmuotoiset lahkeet saavat vyötärön vaikuttamaan korkeammalta ja sääret pidemmiltä. Suorat lahkeet pidentävät sääriä vielä enemmän, ja korkokengät lisäävät pituuteen vielä muutaman sentin. Ei siis ole vaikeaa löytää asua, jossa olo on mukava ja joka sopii moniin tärkeisiin tilaisuuksiin. Erityisen hienoa on, että juhlavat ison koon housuasut myös korostavat kurveja ja imartelevat rehevän vartalon kauneutta. Älä siis murehdi epäedullisina pitämistäsi muodoista, vaan juhli parhaita puoliasi – Ulla Popkenin ison koon bleiserillä!  
 

Näytä enemmän
ylös