Luokat

Sukat naisille isoissa ko’oissa: lepoa jaloillesi

  • tukipolvisukat
  • polvisukat
  • pitkät stay-up-sukat
  • neulesukat
  • raitasukat
  • lenkkarisukat
  • avokassukat
  • kuviolliset sukat

Ulla Popkenin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman naisten suurten kokojen sukkia. Sieltä löydät aina sopivat sukat eri käyttötarkoituksiin sekä erilaisiin asuihin ja kenkiin. Runsaan valikoiman lisäksi ihastut myös naisten ison koon sukkiemme käyttömukavuuteen. Sukat on valmistettu korkealaatuisista, ihoa hyväilevistä materiaaleista, kuten puuvillasta. Naisten polvisukat ja pitkät sukat isoissa ko’oissa sisältävät myös elastaania, joka tekee sukista venyviä ja helposti puettavia. Lisäksi joustokuitu tekee sukista miellyttävämpiä päällä. Vakuutu valikoimistamme ja valitse heti suosikkisukkasi.

Sporttisesta seksikkääseen

Etsitkö sopivia sukkia uusiin valkoisiin lenkkareihisi? Valitse silloin naisten isojen kokojen sukkien valikoimasta yksiväriset lenkkarisukat. Ne ovat matalammat ja jäävät suureksi osaksi kenkien peittoon. Jos taas haluat, että sinut huomataan, tilaa tällaiset sukat raflaavalla designilla kuten pisteillä tai raitakuvioilla tai kimallelangoilla. Naisellisiin mataliin kenkiin, ballerinoihin ja korkokenkiin sopivat pitsiset avokassukat. 
Jos käytät mielelläsi ison koon hameita ja mekkoja, mustat tai ihonväriset polvisukkamme ovat oikea valinta. Treffeille tai intiimeihin hetkiin löydät meiltä pitsireunaiset stay-up-sukat. Tällaisia malleja on tarjolla esimerkiksi 20, 30 ja 70 denierin vahvuudessa. Mitä suurempi denier-lukema on, sitä läpinäkymättömämpiä isokokoisten naisten sukat ovat. Näitä malleja toimitamme myös tukipolvisukkina, jotka luovat pientä painetta ja tukevat verenkiertoa.
Naisten isojen kokojen sukat värikkäissä kuoseissa tuovat iloa arkeen. Ne saavat näkyä hieman housujen alta, koska ne antavat omaleimaista piristystä asukokonaisuuteesi. Jos olet muotitietoinen, käytä suuren koon sukkia polveen tai pohkeeseen ulottuvan hameen tai mekon kanssa. Talveen ja joulun aikaan voit tilata verkkokaupastamme kuviosukkia: valitse kuvioksi vaikkapa lumiukko, hirvi tai muu talvi- tai joulumotiivi. Nämä naisten isojen kokojen sukat ovat omaperäinen lahja jouluihmisille.

Materiaalitietoa ja hoito-ohjeita

Sukat puuvillasekoitteesta
Puuvilla, polyamidi ja elastaani ovat materiaaleina useissa tuotteissamme. Ne tekevät naisten isojen kokojen sukista pehmeät, ihoa hyväilevät, elastiset, kestävät ja hengittävät. Pese ne 40° C:ssa, jotta sukat kestävät pitkään. Tarkat hoito-ohjeet löydät tuoteselosteista.

Tekokuituiset mallit
Jotkut suuren koon naistensukat valikoimissamme on valmistettu polyesteristä tai polyakryylistä. Nämä ovat erityisen pehmeitä nilkkasukkia tai polvisukkia, jotka pitävät jalat lämpiminä myös talvella tai viileinä iltoina. Sukat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, ja yleensä ne voi pestä 40° C:ssa.

Polvisukat
Isokokoisten naisten mikrokuitupolvisukkamme on valmistettu tekokuiduista, kuten polyamidista. Siksi ne ovat hengittäviä, repeytymättömiä ja lämpimiä jalassa, ja niiden pehmeä pito tuntuu kuin toiselta iholta. Ne kannattaa pestä 30° C:ssa, mutta ne eivät pidä konekuivauksesta eivätkä silityksestä.

Valitse nyt tarpeisiisi sopivat sukat naisten ison koon sukkien valikoimasta. Verkkokauppamme tarjonta kattaa myös sukkahousut- Voit tilata niitä saman tien, jos tarvitset sellaisia.
 

Näytä enemmän
ylös