Luokat

Naisten neulepuserot isoissa ko’oissa: joka tyyliin sopiva

Nämä vaatekappaleet ovat oikeita monitaitureita. Naisten neulepuseroita pluskoossa on monissa trendikkäissä malleissa ja vartalon kauneutta korostavissa kuoseissa. Muodokkaatkin naiset voivat siis seurata muotia ja pukeutua aina tyylitietoisesti. Osta suosikkimallisi nyt!

Rento tai elegantti – aina miellyttävästä materiaalista

Valikoimistamme löydät useita eri materiaaleja. Löydät esimerkiksi huolitellun viimeisteltyjä naisten villapaitoja pluskoossa. Ne vaikuttavat naisellisilta ja keveiltä. Joustinneuleiset mallit saavat vartalosi näyttämään pidemmältä. Ulla Popkenilta voit ostaa ohuita, hienoja neuleita, mutta myös paksuja ulkoneuleita ja reikäneuleita. Nämä XXL-koon villapaidat ovat uskomattoman mukavia, ja samalla ne antavat asullesi rennon lisän.

Oikea malli uuteen ison koon neulepuseroosi

Uusimmat muotivaltauksesi eivät saa istua liian kireästi. Vertaa omia mittojasi kokotaulukkoomme, jos et ole varma, missä koossa ison naisen neulepusero on parasta tilata. 
Koska Ulla Popken tarjoaa malleja ei vain kokoon 48, vaan jopa kokoon 64 saakka, löydät meiltä varmasti pluskoon neulepuseron, joka pukee sinua.
  • Naisten suuren koon neulepuseroilla pystyt hienosti  piilottamaan ongelma-alueesi. Ne ovat viimeistä huutoa ja niillä pystyt häivyttämään vatsan tai käsivarsien ylimääräiset kilot. Parhaiten näihin puseroihin sopivat skinny-farkut. Tai yhdistä pitkä villapusero ison koon leggingseihin. Näin luot muodikkaan kontrastin rennon ja vartaloa korostavan tyylin välillä.
  • Isokokoisten naisten poolokauluksellisen neulepuseron lämpöön on ihana kietoutua talvella. Kevyen, ohuen neulepuseromallin voit yhdistää mainiosti myös bleiseriin tyylikkääksi toimistoasuksi.
  • Isokokoisten naisten jouluneulepusero saa sinut heti joulutunnelmaan. Löydä Ulla Popkenin valikoimista niin hauskoja kuin rauhallisempiakin joulumotiiveja! Ison koon naisille meillä on tietenkin myös neutraaleja talvivillapaitoja – ajanmukaisissa, vuodenaikaan sopivissa väreissä – jotka ovat hemmottelevan pehmeitä, lämpimiä mukavia päällä!

Vinkki: Hieman erikoisempi vaihtoehto ovat muodokkaiden naisten ponchot. Kannattaa katsoa!

Millainen kaula-aukko XXL-koon neulepuseroon?

  • Jos sinulla on leveät lantiot, mutta kapeampi yläosa, valitse pieni kaula-aukko. Silloin kannattaa suosia venepääntietä; se saa hartiasi vaikuttamaan leveämmiltä.
  • Päinvastainen vaikutus on V-kaula-aukolla, vesiputouspääntiellä ja kaikilla lähinnä pituussuuntaisilla kaula-aukoilla. Tämä koskee myös nappilistoja, vetoketjuja, applikaatioita ja pitkiä ketjuja. Ne saavat ylävartalosi vaikuttamaan kapeammalta ja johtavat katseet alaspäin.
  • Hieman syvemmät kaula-aukot saattavat rinnanympäryksesi edulliseen valoon.

Löydä itsellesi sopiva pituus
Vaikka olemme suunnitelleet isojen kokojen neulepuseromme naisellisen kurvikkaille muodoille, jokaisen naisen vartalonmuodot ovat erilaiset ja jokainen nainen on erikokoinen. Pluskoon neulepuseron istuvuudessa on tärkeää, ettei helma ole vartalon leveimmän kohdan korkeudella. Jos siis halutaan piilottaa vatsa, kookkaan naisen neulepusero ei saa päättyä vatsan päälle tai hieman sen alapuolelle.
Vinkki: Peitä ongelmakohta näkyvistä muodikkaalla kerrospukeutumisella pukemalla suurikokokoisten naisten lyhyt neulepusero pitkän paidan tai puseron päälle. Uusi neulepuserosi ei myöskään saa päättyä suoraan lantiosi leveimpään kohtaan, joka silloin korostuisi epäedullisesti.

Naisten neulepuserot isoissa ko’oissa: värillä on väliä

Väreillä ja kuvioilla voit luoda haluamiasi mielikuvia ja korostaa tiettyjen kuosien parhaita puolia. Johdat huomion parhaisiin puoliisi, kun valitset huolella sijoitelluilla applikaatioilla, kuten kimalteilla tai paljeteilla, somistettuja malleja. Myös isokokoisten naisten omaleimaisissa neuleissa, joissa vatsan tai hartioiden seudulla on painatus, ongelma-alueita ei huomaa. 
Vinkki: Vartaloosi sopivien leikkausmuotojen lisäksi parannat kokonaisvaikutelmaa valitsemalla samankaltaiset värit ylä- ja alavartaloon. Tummansininen ison koon neulepusero, samansävyinen hame ja tummat pluskoon sukkahousut saavat vartalosi vaikuttamaan pidemmältä, koska värit eivät katkaise kokonaisuutta. Jos jokainen vaatekappale on erivärinen, pystysuorassa vaikutelmassa on useita katkoja ja vartalosi vaikuttaa lyhemmältä. Voit piristää asua värikkäillä huiveilla, kengillä tai koruketjuilla.
Tutustu nyt muodokkaiden naisten neulepuseroiden monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme! Valitse tyyliisi ja käyttötilanteeseen sopiva malli ja tilaa se kätevästi kotiosoitteeseesi!

Usein kysyttyä isojen kokojen neulepuseroista

 

Millainen ison koon neulepusero sopii vartalotyyppiini?

Ulla Popken tarjoaa isojen naisten neulepuseroita kaikille vartalotyypeille. V-kaula-aukko on omiaan naisille, joilla ei erotu selkeää vyötäröä, koska se saa vartalon näyttämään pidemmältä. Naisten suuren koon neulepuserot piilottavat kurveja ilman, että vartalo kaiken kaikkiaan vaikuttaisi tukevammalta.

Mitä isojen kokojen neulepuseroita löydän Ulla Popkenin mallistosta?

Rennosta eleganttiin – Ulla Popkenin verkkokaupasta löydät runsaan valikoiman XXL-koon neulepuseroita. Tarjolla on isojen kokojen huppuneulepuseroita, norjalaisvillapaitoja ja myös fleecetakkeja kookkaille naisille.

Mitä eroa on ison koon svetarilla ja neulepuserolla?

Yleisesti ottaen kaikki svetarit ovat neulepuseroita, mutta kaikki neulepuserot eivät ole svetareita. Niiden ero on lähinnä materiaalissa. Svetarit valmistetaan aina tietystä puuvillamateriaalista, kun taas neulepuseroissa on useita materiaalimahdollisuuksia.
 

Näytä enemmän
ylös