TRUE SIZE FASHION

Ulla Popken on plus-kokojen ykkösmerkki Euroopassa. Kuten kaikki sitoutuneet tuotemerkit, haluamme olla asiakkaillemme selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Niinpä olemme käyttäneet termiä, joka tiivistää plus-kokojen aiheen pähkinänkuoressa: Plus Size Muoti.
Sana "normaalikoot" vihjaa, että kaikki muut koot olisivat epänormaaleja kokoja. Tämä ei ole vain vanhentunut ajattelutapa, vaan myös asiallisesti väärin. Lähes 50 %* saksalaisista naisista käyttää kokoa 42 tai suurempaa kokoa. *Statistan mukaan: Naisten vaatekokojen jakautuminen Saksassa vuonna 2012.
Voit vähätellä asiaa, mutta usein juuri yksityiskohdat ja pienet muutokset saavat jotain suurempaa liikkeelle ja saavat sinut ajattelemaan syvällisemmin.
Me Ulla Popkenilla olemme päättäneet pohtia vaikutustamme brändinä. Huhtikuusta alkaen aiomme kyseenalaistaa termin "plus size fashion" ja tuoda samalla tilalle jotain uutta. Termin, joka neutralisoi kaiken erilaisuuden ja joka samalla tukee yrityksemme arvoja.
TRUE SIZE FASHION
True Size kampanjan banneri

TUE KAMPANJAA

Toteutetaan True Size -ideaa yhdessä. Mukaan liittyminen on helppoa: Jaa sosiaalisessa mediassa itsestäsi kuvia, joissa sinulla on esimerkin mukaisesti sormet ristissä. Se on kampanjan keskeinen visuaalinen ilme.