Peruutukset ja palautukset

Voit peruuttaa tilatun tuotteen puhelimitse, mikäli sitä ei ole vielä laskutettu.
Peruuttamismahdollisuus ei vaikuta lakisääteiseen purkuoikeuteen.
Löydät lakisääteisen peruutuslomakkeen vakiosopimusehdoistamme kohdasta www.ullapopken.fi/fi/yleiset-ehdot tai peruuttamisoikeuden ilmoituksesta kohdasta www.ullapopken.fi/fi/peruuttamisoikeus.
Voit peruuttaa sopimuksen syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa.
Peruutusaika on14 päivää siitä päivästä, jolloin sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on saanut viimeiseksi tavaran haltuunsa.
Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun tulee ottaa yhteyttä meihin, Ulla Popken GmbH, Am Waldrand 19, 26180 Rastede Puhelin: 0 800 91 60 51 (päivittäin klo. 10.00 - 14.00), service@ullapopken.fi antamalla yksiselitteinen ilmoituse , faksilla tai sähköpostitse) päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus.
Voit tehdä sen malliperuutuslomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.ullapopken.fi/fi/peruuttamisoikeus, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruutusajan säilyttämiseksi riittää, että lähetät peruuttamisoikeuden käyttämistä koskevan ilmoituksen ennen peruutusajan umpeutumista.
Kyllä, voit palauttaa toimitetun tuotteen meille syitä ilmoittamatta palautus- ja peruutusajan kuluessa tai peruuttaa sopimuksen. Palautuksen toimituskulut ovat 2,95 euroa.
Pakkaa sitä varten palautettava tuote ja liitä mukaan lähetyslomake, jotta summa voidaan hyvittää sinulle välittömästi.
On tärkeää, että käsittelyn helpottamiseksi kiinnität laskun mukana toimitetun palautuspakkauksen etiketin lähetyksesi aiemman osoitetarran päälle.
Jos et halua käyttää mukana olevaa palautustarraa, voit palauttaa paketin valitsemasi palveluntarjoajan kanssa seuraavaan osoitteeseen:

Ulla Popken c/o PostNord Germany
Vevaxelgatan 8
20738 Malmö
Sweden

Tässä tapauksessa vastaat itse palautuskuluista.