Eine Frau steigt in einem Ulla Popken Badeanzug aus dem Wasser
UIMAPUKUOHJEITA/div>

Etsitkö sopivaa uima-asua korostamaan vartaloasi?

Mitkä uimapuvut sopivat minulle?

Autamme sinua korostamaan vartaloasi parhaalla mahdollisella tavalla sopivalla uima-asulla. Suunnittelijamme ovat suunnitelleet jokaisen uima-asun siten, että "ongelmakohdat" jäävät piiloon ja vahvat puolesi tulevat esille.

Eine Frau in einem den Bauch kaschierenden Badekleid von Ulla Popken Haluatko piilottaa vatsasi? Sinun valintasi
Eine Frau trägt einen die Hüfte kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken Haluatko vaikuttaa lantiosi muotoon? Sinun valintasi
Eine Frau trägt einen die Oberweite betonenden Badeanzug von Ulla Popken Haluatko korostaa poveasi? Sinun valintasi

Mitä minun tulee ottaa huomioon uima-asuja ostaessani?

Yleensä uimapuvun valintaan vaikuttaa "ongelma-alueesi". Rohkeat kuviot ja muodot auttavat sekä kätkemään että korostamaan vahvoja puoliasi. Sinulle sopivien uima-asujen valinta riippuu suuresti vartalosi muodoista. Annamme sinulle muutaman vinkin siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota:


Pieni vatsa

Eine Frau sitzt in einem den Bauch kaschierenden Badeanzug von Ulla Popken am Schwimmbeckenrand

On olemassa erilaisia ​​​​tapoja piilottaa vatsa. Hillityt värit, suuremmat painokuviot tai jopa leikkisät leikkaukset voivat viedä huomion pois omalta ongelma-alueeltasi. Tankinit, joissa on hillityn värinen alaosa, sekä taidokkaasti drapeeratut uimapuvut sopivat tähän ihanteellisesti – samoin kuin värikkäät, suuremmat kuviot. Myös bikinit, joissa on korkeampivyötäröinen alaosa, voivat saada naisen näyttämään hoikemmalta.

Sinun valintasi

Pyöreä lantio

Eine Frau trägt einen Ulla Popken Badeanzug, der die Hüften kaschiert

Perussääntö tässä on: Saa huomio kiinnittymään ylöspäin! Rohkeat kuviot ja lantion yläpuolella olevat koristelut ovat tässä erittäin imartelevia. Mutta uimapuvut myös tuovat lantion esille ja loihtivat upean figuurin. Mitä hillitympi alaosa, sitä parempi.

Pieni vinkki: Vyötärölle sidottu kietaisuhame tai huivi saa vartalon näyttämään entistä hoikemmalta.

Sinun valintasi

Suuri povi

Eine Frau sitzt in einem Badeanzug von Ulla Popken für eine große Oberweite im Wasser

Integroidut kupit, poven alla oleva nauha ja leveämmät olkaimet muotoilevat rintaa optimaalisesti ja keventävät samalla olkapäiden rasitusta. Tämä tekee dekolteesta upean katseenvangitsijan, ja sopivien kuvioiden ja koristeluiden avulla se pääsee vieläkin parempaan valoon.

Sinun valintasi