Toimitusehdot

 

Toimitus

Toimitus tapahtuu postitse.

Toimitusaika

Välittömästi saatavilla olevat tuotteet toimitamme pääsääntöisesti 5–7 arkipäivän kuluessa täydellisen ja virheettömän tilauksen saapumisesta. Haluamiesi tuotteiden toimitusaika näytetään aina kyseisen tuotteen kohdalla. Näin näet yhdellä silmäyksellä, milloin voit odottaa tuotteita toimitettavaksi.

Toimitus saattaa viivästyä, jos tilauksen ja toimituksen välillä on pyhä- tai vapaapäiviä. Jos tilauksesi sisältää tuotteita, joita ei ole saatavilla, saattaa toimitus lykkääntyä myöhemmäksi. Ympäristökuormituksen vähentämiseksi kokoamme mahdollisuuksien mukaan erilliset osatoimituksen yhdeksi paketiksi. Tämä saattaa aiheuttaa toimitusten viivästymistä. Jos et halua, että tilauksesi kohdalla menetellään tällä tavoin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

Puh. 0800 91 60 51 (maanantai - perjantai klo. 10.00 - 19.00)
Sähköposti: service@ullapopken.fi

Malliston ennakkoesittelyn tuotteita koskevat erilliset toimitusajat. Ne löydät tekstitiedoista tuotteiden esittelysivulta.

Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen

PostNord toimittaa tuotteesi valitsemaasi noutopisteeseen tai postitoimipaikkaan.

Jälkitoimitus

Osto-osastomme pyrkii hankkimaan valmistajalta lisää tuotteita, joita ei juuri nyt ole saatavilla ja joissa on merkintä ”jälkitoimitus”. Jos tuotteita tulee lisää saataville, toimitusaika on todennäköisesti 2–3 viikkoa. Jos tuotteita ei saada lisää, ilmoitamme siitä sinulle kirjallisesti.

Maksaminen käy helposti

Sillä voit itse päättää, miten haluat maksun suorittaa. Ilmoita meille haluamasi maksutapa tilausprosessin aikana. Kaikki verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina (€) ja ne sisältävät lainmukaisen arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa seuraavan kuvaston ilmestymiseen asti.

Osto luottokortilla

Tarvitsemme kortin numeron, kortin tarkastusnumeron, luottokorttiyhtiön, kortin voimassaoloajankohdan sekä syntymäaikasi. Luottokorttiyhtiötä laskutetaan, kun tuotteet lähetetään meiltä. Palautetut tavarat hyvitetään välittömästi asiakastilille ja luottokorttiyhtiölle.

Tilausmäärät

Huomaathan, että myymme tuotteita ainoastaan tavanomaisia määriä loppuasiakkaille, emme jälleenmyyjille.

Toimitus ulkomaille

On mahdollista ainoastaan postiennakolla tai luottokorttimaksuna. Kysy tähän liittyen tarkemmat ehdot puhelinnumerosta: +49 4402 799 929. Tilaus tapahtuu helposti: www.ullapopken.eu

Huomaa että rahdin, pakkauksen ja vakuutuksen sisältävät toimituskulut ovat 16,95 euroa (lukuun ottamatta Luxemburgia, jolloin toimituskulut ovat 5,95 euroa). Muista, että emme korvaa sinulle palautuksista koituneita tullimaksuja ja veroja.

Pakkausmateriaalien hävittäminen