Luokat

Sukkahousut isossa koossa tekevät kurveista kauniita

Ison koon sukkahousujen ostaminen ei ole muodokkaille naisille aina helppoa. Monet mallit kiristävät, eivät anna tarvittavaa tukea tai ovat vain ikävännäköisiä. Tästä ongelmasta ei kuitenkaan tarvitse kärsiä, sillä myös isoissa ko’oissa on saatavissa korkealaatuisia sukkahousuja. Ne istuvat täydellisesti ja saavat sääret näyttämään upeilta. Ulla Popkenilta reheväkurviset naiset löytävät oikeanmalliset sukkahousut – ohuista läpinäkymättömiin.


Istuvat ja vartaloa muotoilevat

Oletko joutunut huomaamaan, että sukkahousujen pituus sopii, mutta reidet ja vatsa ovat liian kireällä? Hae silloin malleja, joissa housu- ja reisiosa on leveämpi. Nämä sukkahousut istuvat hyvin, niissä on leveä, luistamaton vyötärö ja ne ovat pehmeitä iholla. Silti myös XXL-koon sukkahousut tukevat erinomaisesti, lämmittävät ja ovat ilmavia. Niinpä pääset liikkumaan vapaasti myös suuren koon sukkahousuissa. Isojen kokojen sukkahousumme tukevat ja muotoilevat vartalon naisellisia muotoja. Sukkahousujen kudos tukee jalkojen verenkiertoa. Olosi tuntuu keveämmältä ja selviät helpommin päivän rasituksista. Materiaalin kudoksella on useimmiten vartaloa muovaava vaikutus, joka kaunistaa siluettiasi. Jos haluat muovata nimenomaan vatsaa, sääriä ja takapuolta vielä enemmän, kannattaa valita nimenomaan muotoilevat erikoissukkahousut. Ne tukevat, muovaavat ja kiinteyttävät ja näyttävät sitä paitsi aivan tavallisilta sukkahousuilta.


Oikea laatu ja täydellinen look

Vaatekappaleessa, joka on suoraan ihoa vasten, materiaalin on oltava oikea. Siksi sukkahousujemme kudos on haitta-ainetestattu, ja useissa tuotteissamme on OEKO-TEX-tunnus. Kannattaa kiinnittää huomiota myös kuitusekoitteisiin: puuvillavaate on aina miellyttävä päällä, kun taas joustavat kuidut kuten elastaani antavat joustoa ja liikkumisväljyyttä. Myös ulkonäkö on tärkeä isojen kokojen sukkahousuissa. Usein kauniiden mallien valikoima on suppea tai sukkahousuja ei löydy oikeassa värissä tai oikeassa paksuudessa. Ulla Popkenilla on laaja valikoima malleja eri väreissä ja paksuuksissa, matta- ja kiiltäväpintaisina, kuvioituina tai korosteilla. Kokeilepa vaikka elegantteja laivastonsinisiä sukkahousuja tai pitsikoristeisia tai metallinkimalteisia malleja. Sallittua ja mahdollista on kaikki lähes huomaamattomista materiaaleista repäiseviin vau-malleihin. Ulla Popkenilta löydät hyvin istuvat sukkahousut isossa koossa, jotka muotoilevat kurvejasi ja kestävät pitkäaikaista käyttöä. XXL-koon sukkahoususi täyttävät kaikki muodin vaatimukset. Hienot sukkahousut ovat aina kuuluneet naisellisen vaatevaraston viekoitteleviin asusteisiin eikä kurvikkaidenkaan naisten tarvitse niistä luopua. Hieno neulos himmeästi hohtavalla pinnalla tekee sääristä katseenvangitsijan. Siihen vielä kaunis hame tai vartalon kauneutta korosta mekko, ja naisellinen look on täydellinen.
 

Näytä enemmän
ylös