OSALLISTUMISEHDOT

Kilpailu: Voita yö Münchhausenin linnahotellissa

1. Yleistä
Kilpailun järjestäjä on Popken Fashion GmbH, Am Waldrand 19, 26180 Rastede, Saksa.

2. Osallistuminen
(1) Kaikki vähintään 18-vuotiaat henkilöt voivat osallistua. Järjestäjän ja osakkuusyritysten työntekijät sekä heidän omaiset eivät voi osallistua kilpailuun.Osallistuminen toteutuu, jos täytät kampanjan ehdot ja ostat vähintään yhden tuotteen Ulla Popken -verkkokaupasta kampanja-aikana.

3. Kilpailun kulku ja käsittely
Kilpailu järjestetään maanantaina 18.12 klo (23:59) asti. Jokainen osallistuja, joka tekee ostoksen verkkokaupassamme tänä aikana, osallistuu automaattisesti kilpailuun. Jos osallistuja on tehnyt useita tilauksia, joissa on sama nimi ja laskutus- ja toimitusosoite, vain ensin tehty tilaus on oikeutettu osallistumaan. Kampanjaan osallistuminen ei edellytä vähimmäistilaussummaa.

4. Voittaminen ja voittajien selvittäminen
Arvonta tapahtuu tiistaina 19.12.2023. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla. Käteismaksu ei ole mahdollista.

Oikeutta palkintoihin ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse. Osallistumalla kilpailuun jokainen osallistuja hyväksyy, että hänen nimensä voidaan julkaista internetissä, jos hän voittaa.

5. Tietosuojakäytäntö
Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa nimenomaisen suostumuksensa siihen, että kilpailun järjestäjä säilyttää tarvittavat tiedot kilpailun käsittelyä varten.
Kilpailun järjestäjä takaa kilpailun puitteissa korkeimman mahdollisen tietosuojastandardin ja noudattaa kaikkia asiaan liittyviä lakisääteisiä määräyksiä. Henkilötietoja ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.
Kilpailun päätyttyä tallennetut osallistujatiedot poistetaan, ellei osallistuja ole antanut suostumustaan ​​tietojen käyttöön markkinointitarkoituksiin. Osallistuja voi milloin tahansa vastustaa tietojensa käsittelyä tai käyttöä mainontaan tai markkina- tai mielipidetutkimustarkoituksiin ilmoittamalla siitä kilpailun järjestäjälle.