Maksutavat

Osto luottokortilla

Laskutusta varten tarvitsemme luottokortin numeron ja tarkastusnumeron, luottokorttiyhtiön nimen sekä voimassaoloajan. Luottokorttiyhtiötä laskutetaan, kun tuotteet lähetetään meiltä. Palautetut tavarat hyvitetään välittömästi luottokorttiyhtiölle.

Osto PayPalilla

Voit maksaa ostoksesi meillä myös helposti ja turvallisesti PayPalin avulla. Tilausprosessin lopussa sinut siirretään suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, kirjaudut sisään käyttäjätiedoillasi ja suoritat maksun. PayPal-tiliä laskutetaan, kun tuotteet lähetetään meiltä. Palautetut tavarat hyvitetään vielä samana arkipäivänä PayPal-tilille. Huomaa kuitenkin, että jos PayPalissa on ristiriitatilanne, hyvitystä ei voida tehdä.

Etukuponkialennuksetl

Etukuponkialennukset on sidottu vähimmäisostomäärään palautusten jälkeen. Etukuponkialennukset peruutetaan jälkikäteen, jos vähimmäisostomäärä alittuu palautusten (tuotteiden palautuslähetysten) jälkeen. Jos kyseessä on %-alennus, palautettujen tuotteiden alennettu ostohinta hyvitetään kussakin tapauksessa. Etukuponkialennuksen voi käyttää vain kerran, ja sen voimassaolo on määritetty tarkalleen kyseissä kampanjassa. Etukuponkialennukset koskevat myös alennettuja tuotteita, ainoastaan saatavilla olevia tuotteita eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai etukampanjoihin. Etukuponkialennusta ei voi hyvittää myöhemmin, maksaa käteisenä tai kirjata tilille. Etukuponkialennukset eivät koske lahjakorttien ostoa.