Trendy styles to go

Ullan avainasujen avulla olet aina ajantasalla (ja askeleen edellä) muodin suhteen. Luomme trendikkäitä ​​asuja - avainasuja - joiden avulla luot täydellisen asun hetkessä. Sinun ei enää tarvitse huolehtia asujen kokoamisesta, sillä me teemme sen puolestasi! Olipa kyseessä trendikkäät katutyylit, juhla-asut tai uudet alusvaatteet: avainasuillamme viet tyylisi uudelle tasolle!

It's a match

Olipa yläosa kuvioitu, raidallinen tai yksinkertainen se toimii! Salaisuus piilee tyylin stailaamisessa muiden vaatteiden kanssa. Lisää asuun sopivat farkut ja ehkä preppy-liivi!

Colour is the key

Mitä lähemmäs kevättä mennään, sitä enemmän kaipaamme värikkäitä vaatteita. Yhdistä värikkäät housut muuten klassiseen asuun.

Shine bright

Päivät muuttuvat jälleen kirkkaammaksi - ja niin muuttuu tyylimmekin. Yhdistelemme nyt toppeja saman väripaletin housuihin ja luomme kontrasteja materiaalien ja printtien avulla.

All eyes on: Acetat

Ajattomat klassikot ylellisestä asetaattimateriaalista on tämän kauden todellinen trendi. Tämä korkealaatuinen materiaali muistuttaa silkkiä, mutta ei ryppyynny yhtä helposti ja on mukava päällä.