Ulla Popken täyttää 35 vuotta

Ulla Popken juhlistaa vuotta uudella logolla, Revival-mallistollaan ja tuomalla selkeästi esille merkin historian ja tulevaisuuden.

Ulla Popken Logo
Emme juhli merkkiämme vain täysin uudistuneella Ulla Popken -logolla, vaan myös HER STORY-mallistolla. Julkaisemme perustajamme muistoa kunnioittaen uudelleen eräitä ensimmäisen mallistomme osia vuodelta 1987. Perustajamme oli yksi suurista pioneereista, joka toi tasa-arvoa naisten pukeutumiseen tyylin ja muodin saralla. Nautinnollisia ostoshetkiä uusien ja vanhojen löytöjen parissa!

FASHION EQUALITY

Siitä ei ole kovin kauan aikaa, kun kokoa 42 käyttävien naisten oli tehtävä vaatehankintansa äitiysvaateliikkeistä. Ulla Popkenille tilanne oli täysin sietämätön. Niinpä hän perusti oman muotimerkin ja käänsi valloilla olevat mielikuvat päälaelleen. Hän avasi muotimaailman kaikille ja antoi naisille mahdollisuuden päättää itse, mikä on normaalia ja millaisia he haluavat olla. Siinä kiteytyy #FashionEquality -ajatuksen menneisyys ja tulevaisuus

FOLLOW US

Rakastamme ihmisiä – kaiken kokoisia ja muotoisia. Teemme heille muotia, joka tuo kunkin persoonallisen tyylin ja maun esille ilman, että antaisimme perinteisten muottien rajoittaa. Ole mukanamme tällä tiellä, se on yhteinen.
Instagram Logo Facebook Logo