Luokat

Naisten alusvaatteet isoissa ko’oissa

Rintaliiviestä ja bustier-tyyppisistä yläosista sekä bodyistä ja aluspaidoista erityyppisiin alushousuihin – isojen naisten korkealaatuisten alusasujen valikoimamme kattaa kaiken tarvitsemasi. Ulla Popkenin isojen kokojen alusasut täyttävät tiukummatkin vaatimukset käyttömukavuuden, istuvuuden ja muotoilun suhteen.

  • Pehmeä materiaali: Alusvaatteemme valmistetaan puuvillasta tai korkealaatuisista synteettisistä kuiduista, kuten polyamidista. Meiltä löydät myös naisten mikrokuitualusvaatteita ja yöasuja isoissa ko’oissa.
  • Elastiset reunat: Suurten kokojen naisten alushousuissa sekä vyötärö että jalantiet ovat erityisen joustavat, jotta housut tuntuvat miellyttäviltä myös liikkeessä.
  • Kuositeltu erityisesti muodokkaille naisille: Vyötärölle yltävät alushousut, rintaliivit erityisen hyvin tukevilla kupeilla, vartaloa muotoilevat bodyt ja monet muut alusvaatteet on suunniteltu nimenomaan kurvikkaille.
  • Malleja trendikkäistä yksinkertaisiin: Naisten alusvaatteitamme löytyy suuressa koossa jokaiseen makuun – esimerkiksi värikkäillä painatuksilla, muodikkailla kuvioilla ja houkuttelevilla väreillä.

Tutkipa valikoimamme ja tilaa täydellisesti istuvia naisten alusvaatteita isoissa ko’oissa.

Oikeat alusasut kookkaille naisille joka tilanteeseen

Jokaiselle päivälle voit ostaa verkkokaupastamme mutkattomia rintaliivejä, aluspaitoja ja hipstereitä ja muita alushousuja isoissa ko’oissa. Pehmeät materiaalit, elastiset kankaat ja monikäyttöiset mallit tekevät niistä ihanteellisia seuralaisia jokaiseen päivään. Klassiset värit, kuten valkoinen, musta ja sininen sopivat täydellisesti vaatteidesi alle. Valitse Ulla Popkenin kookkaiden naisten valikoimista värikkäästi kuivioituja alusvaatteita. Saat niistä piristystä arkeen. Monia suuren koon alushousuja ja aluspaitoja myydään monipakkauksissa. Voit siis tilata valitsemasi alusvaatteen saman tien settinä useassa eri mallissa.

Liikuntaan suosittelemme isojen naisten alusasuksi bustier-tyyppisiä yläosia. Niissä ei ole rintaliivien kaaria eikä muotoilevia kuppeja, vaan ne tukevat poveasi leveillä olkaimilla, optimoidulla leikkauksella ja elastisella materiaalilla. Niinpä ne antavat enemmän liikkumisväljyyttä kuin rintaliivit – ehdoton vaate liikuntaan! Tämä isokokoisten naisten alusvaate on omiaan myös arkiaskareisiin sisällä tai ulkona.

Romanttisiin hetkiin on saatavissa ison koon alushousuja ja rintaliivejä, jotka viekoittelevat pitsikoristuksilla, läpikuultavilla osilla ja muilla jännittävillä yksityiskohdilla. Muihin alusvaatteisiin verrattuna nämä kurvikkaiden naisten alusasut hehkuvat erotiikkaa ja erottuvat naisellisuudellaan.

Oikeat valinnat erityisiin vaatimuksiin

Runsas povi:
Runsas povi voi rasittaa selkää. Juuri sitä varten olemme suunnitelleet kookkaiden naisten alusvaatteita, kuten:

  • rasitusta vähentävät rintaliivit leveillä olkaimilla ja korkealla selkäosalla
  • rintaliivit muotoilluilla kupeilla istuvuuden parantamiseksi
  • rintaliivit leveällä, elastisella ja tukea antavalla rinnanalusnauhalla

Tukevat reidet:
Kookkaiden naisten alusvaatevalikoimiimme kuuluvat myös reisiä suojaavat alushousut. Ne estävät reisiä hiertymästä toisiaan vasten.
Korkeavyötäröiset alushousumme piilottavat vatsasi, mutta ne myös muotoilevat reisiäsi pidemmillä lahkeilla.

Siluetti edullisemmaksi:
Ihastu naisten vartaloa muotoileviin alusvaatteisiimme isoissa ko’oissa. Niitä kannattaa käyttää, kun haluat pukeutua vartalon muotoja korostaviin vaatteisiin. Shapewear-alusvaatteet korjaavat ääriviivojasi ja piilottavat epäedullisia muotoja. Voit valita esimerkiksi bodyn, joka muotoilee edullisesti poven, vatsan, reidet ja takapuolen. Jos haluat muotoilla vain tiettyjä kehonosia, voit ostaa Ulla Popkenilta esimerkiksi muotoilevia alushousuja ja bustier-tyyppisiä yläosia.

Tutustu nyt kookkaiden naisten alusvaatteiden monipuoliseen valikoimaamme, joka vastaa muodokkaiden naisten kaikkiin vaatimuksiin.
 

Näytä enemmän
ylös