Woman wearing a dark slipp
PIKKUHOUSUNEUVONTAA

Millaiset pikkuhousut sopivat minulle?

Tunne olosi hyväksi nahoissasi!

Vasta täydelliset pikkuhousut tekevät asustasi täydellisen. Pikkuhousumme vakuuttavat sekä kauniilla muotoilullaan että sillä, että ne tuntuvat hyvältä! Tutustu suureen valikoimaamme ja löydä oma suosikkimitoituksesi.


Pikkuhousut

Oma suosikkimme! Hyväksi todettu mitoitus tekee housuista myös mukavat käyttää. Pikkuhousuista on saatavana useita eri malleja ja materiaaleja. Nämä pikkuhousut tarvitaan jokaiseen vaatekaappiin, olkoonpa materiaalina puuvilla tai mikrokuitu!

Osta pikkuhousuja
Illustration eins Slips
Eine Frau trägt einen Taillenslip /  Maxi-Slip

Korkeat alushousut / maksipikkuhousut

Tunnusmerkki: Korkeat alushousut / maksipikkuhousut on leikattu korkeiksi. Ne ulottuvat hieman navan yläpuolelle. Korkeat alushousut / maksipikkuhousut peittävät reilusti lantion ja ovat hyvin samanlaiset kuin peittävämmät alushousut. Takamuksen alueelta niiden muoto vastaa normaaleja pikkuhousuja.

Vinkki: Korkeiden alushousujen / maksipikkuhousujen korkeampi vyötärönauha tukee hyvin pientä massua, ja ne ovat erittäin mukavat.

Eine Frau trägt einen Bodyforming Slip

Vartaloa muotoilevat pikkuhousut

Tunnusmerkki: Vartaloa muotoilevat pikkuhousut tunnetaan tukevasta, muotoilevasta materiaalistaan. Ne on useimmiten leikattu korkeammiksi.

Vinkki: Vartaloa muotoilevat pikkuhousut ovat täydelliset mekkojen, housujen tai hameiden alla tukemassa vyötärölle kertyneitä pieniä liikakiloja.

Eine Frau trägt einen Standard Slip

Peruspikkuhousut

Tunnusmerkki: Hyväksi todettu mitoitus tekee housuista myös mukavat käyttää. Peruspikkuhousuissa on matala vyötärönkorkeus ja pienet jalka-aukot, ja niistä on saatavana useita eri malleja ja materiaaleja.

Vinkki: Peruspikkuhousuja tarvitaan jokaiseen vaatekaappiin, ja ne sopivat joka vartalotyypille.

Eine Frau trägt einen Büroslip

Toimistopikkuhousut

Tunnusmerkki: Korkea jalka-aukko estää pikkuhousujen painumisen ihon sisään istuessa. Käsitellyn pitsin ansiosta nämä pikkuhousut ovat paitsi mukavat, myös todellinen katseenkääntäjä.

Vinkki: Loistavat pitkäaikaiseen istumiseen, koska eivät kiristä - esimerkiksi toimistossa!


Stringit

Päästä muotosi oikeuksiinsa! Viettelevät stringit ovat myös erittäin mukavat käytössä. Tutustu täällä monipuolisiin malleihimme.

Osta stringejä
Illustration eines Strings

Stringit

Tunnusmerkki: Stringit istuvat täydellisesti ihoa vasten, ja niissä on erityisen korkea vyötärönauha, joka estää epämukavan kiristämisen. Niiden leikkaus on takaa niukka, eivätkä ne peitä takamusta.

Lähes saumattoman valmistuksen ansiosta stringit ovat vaatteiden alla lähes näkymättömät.


Pantys

Mukavia, muodikkaita ja seksikkäitä! Peittävämmät alushousumallimme ovat ihonmyötäisiä ja korostavat upeasti muotojasi.

Osta alushousuja
Illustration eines Pantys
Eine Frau trägt einen Panty

Peittävämmät alushousut

Tunnusmerkki: Peittävämmät alushousumme ovat ihonmyötäisiä, ne ulottuvat lantion korkeudelle asti ja peittävät myös osan reidestä. Suorien mutta lyhyiden jalka-aukkojen sekä sivulta leveän vyötärönauhan avulla ne peittävät takamuksen kokonaan.

Vinkki: Peittävämmät alushousumme sopivat kaikkiin elämäntilanteisiin ja imartelevat lanteita, olivatpa ne klassien mustat tai viettelevän pitsiset.

Eine Frau trägt einen Hipster

Hipsterit

Tunnusmerkki: Hipsterit ovat malliltaan erittäin tyköistuvat ja lantiokorkuisen leikkauksensa ansiosta myös erittäin modernit. Näissä lantiopikkuhousuissa on suorat, vain hieman tavallisia pikkuhousuja niukemmat jalka-aukot.

Vinkki: Hipsterit sopivat loistavasti lantiohousujen alle.

Eine Frau trägt einen Maxi-Panty

Maksialushousut

Tunnusmerkki: Erittäin mukavat käytössä, erittäin pehmeät, erityisen venyvät ja lähes näkymättömät. Pidemmät lahkeet vähentävät hikoilua ja hankausta herkillä ihoalueilla.

Vinkki: Ota mekot kaapista käyttöön! Käyttöön hameiden ja mekkojen alla muulloinkin kuin kuumina päivinä

Slipform am Po einer Frau

Mille takamukselle sopii mikäkin pikkuhousumalli?

Oikeiden pikkuhousujen valinta ei usein ole helppoa.

Jos ne puristavat, olo käy pian epämukavaksi. Pikkuhousut voivat myös korostaa vääriä kohtia. Suosittelemme alla vartalotyypillesi erityisen hyvin sopivia malleja, jotta saat tuotua takamustasi esiin parhaalla mahdollisella tavalla! Loppujen lopuksi tärkeää on vain se, että tunnet olosi mukavaksi!


Sydämenmuotoinen takamus

Tunnusmerkit: Tässä vyötärö on suhteellisen kapea, ja leveimmän kohdan muodostaa lantio. Takamuksen alaosa ei erotu niin selvästi. Tällaista takamusta kuvataan usein myös V:n muotoiseksi.

Vinkki: Sydämenmuotoiselle takamukselle sopivat erityisesti pikkuhousut, alushousut tai hipsterit, jotka istuvat alempana lantiolla. Ne peittävät pakarat ja muotoilevat takamusta ja saavat sen näyttämään seksikkäämmältä. Korkeat jalka-aukot sitä vastoin eivät ole niin eduksi, koska ne korostaisivat takamuksen alaosan volyymin puutetta. Pieneen fuskaukseen sopivat oikein hyvin myös korkeavyötäröiset alushousut.


Neliönmuotoinen

Vinkki: Käytä ensisijaisesti stringejä tai pikkuhousuja (toimistopikkuhousuja, korkeita alushousuja...), joiden jalka-aukot ovat korkeat ja jotka eivät kiristä. Myös peittävämmät tai pidempilahkeiset alushousut sopivat tälle vartalotyypille. Liehuvia leveälahkeisia malleja emme suosittele.


Päärynänmuotoinen takamus (ylösalaisin käännetty sydän)

Tunnusmerkit: Tämänmuotoisessa takamuksessa levein kohta on lantion alapuolella. Se muistuttaa nimensä mukaisesti ylösalaisin käännettyä sydäntä tai päärynää. Usein puhutaan myös A:n muodosta.

Vinkki: Valitse mieluiten pikkuhousut, joissa jalka-aukot ovat korkeat tai vinot, esim. toimistopikkuhousut, korkeat alushousut tai stringit. Ne imartelevat vartaloasi eivätkä kiristä, kuten mallit, joiden jalka-aukot ovat melko tiukat, saattavat joskus tehdä.


Pyöreänmuotoinen takamus

Tunnusmerkit: Tämä takamuksen malli vastaa klassista omenan muotoa. Se on toki kauniin pyöreä ja seksikäs, mutta tällainenkin takamus vaatii oikean pakkauksen.

Vinkki: Vältä liian pienten tai tiukkojen alushousujen ostamista. Jos kangasta on liian vähän, askel voi liikkuessa vääristyä epämiellyttävästi ja alushousut saattavat luiskahtaa ikävästi. Parhaiten istuvat klassiset pikkuhousumallit, peittävämmät alushousut ja myös muotoilevat alushousut, joissa on riittävästi kangasta alhaalla. Stringit korostavat voimakkaasti takamuksen volyymiä.